De 3 rollen die je bij het spelen van Hot 27 kunt vinden zijn ingedeeld in de lay-out van een video slot. Op deze gokkasten kunnen verschillende winsten behaald worden, waarbij je in totaal winnende combinaties kunt vormen op 27 verschillende manieren.

Het maakt niet uit waar jij de soortgelijke symbolen weet te draaien. Heb je 3 soortgelijke symbolen op iedere willekeurige positie, dan kun je rekenen op een uitbetaling. Alle prijzen die je bij het spelen van Hot 27 kunt winnen zijn hiervoor terug te vinden in de prijzentabel. Op die manier krijg je een duidelijk overzicht van alle prijzen en de combinatie die je hiervoor zal moeten vormen.

Hot 27

Prijzen voor 9 dezelfde symbolen

Als jij het bij Hot 27 voor elkaar weet te krijgen om iedere positie van de rollen met hetzelfde symbool te vullen, dan wordt er natuurlijk een grote prijs gewonnen. Buitenom het feit dat er een standaard een hoog bedrag uitgekeerd wordt zal je bij Hot 27 nog meer geld toegekend krijgen. Alle prijzen die je wint door de rollen met 1 symbool te vullen worden namelijk ook nog eens met een vermenigvuldiger van 2x aan je tegoed uitbetaald. Hogere prijzen kunnen dus nog meer opleveren.

Hot 27 Wild symbool

Het Wild symbool dat bij het spelen van Hot 27 aanwezig is, is erg eenvoudig te herkennen. De Wild ster kan alle andere symbolen vervangen om zo een prijs aan je tegoed toe te voegen. Hiervoor zal je minimaal 1 regulier symbool moeten draaien met 2 Wild symbolen, maar kun je ook winnen met 2 reguliere symbolen en 1 Wild. Prijzen die je met de Wild kunt winnen zijn in de prijzentabel apart weergegeven. Je kunt dus zien hoeveel je krijgt bij 3 reguliere symbolen, maar ook hoeveel er gewonnen wordt als je de combinatie af weet te ronden met Wild symbolen.

Verhoog gewonnen prijzen met een gokje

Nadat je bij Hot 27 een prijs gewonnen hebt kun je ervoor kiezen om de Gamble functie automatisch te laten activeren. Je bent dan niet verplicht om te gokken en kunt dus ook direct de gewonnen prijs nemen. Als je wel je prijzen wilt kunnen verhogen kun je dat doen door te voorspellen wat voor kaart er gedraaid zal worden. Daarbij kun je kiezen voor een kleur, dus rood of zwart, maar ook de soort kaart voorspellen is mogelijk. Bij een keuze voor kleur win je bij een juiste gok je prijs dubbel. Kies je voor een soort, dan heb je minder kansen op winst maar zullen prijzen wel hoger uitgekeerd worden. Bij een juiste gok op soort krijg je de prijs namelijk 4x aan je tegoed uitgekeerd.

Inzetlimiet per draai

Hot 27 gokkastAls je Hot 27 gaat spelen kan je rekenen op verschillende prijzen die te winnen zijn. Voordat je geld kunt winnen zal je er natuurlijk voor moeten kiezen om met een inzet aan de slag te gaan. Inzetten kunnen bij Hot 27 geplaatst worden met een minimale inzet van 1 cent per draai. Wil je meer geld inzetten dan is dat uiteraard ook mogelijk. Maximaal kun je bij het spelen van Hot 27 inzetten met een bedrag van 10 euro per draai.

Heb je deze gokkast nog nooit gespeeld en wil je het spel liever eerst een keer proberen? Bij het online casino heb je de mogelijkheid om Hot 27 gratis te spelen. Zo kun je alle elementen van het spel ontdekken en zie je direct hoe je kunt inzetten en winnen. Tijdens het gratis spel kun je natuurlijk geen echt geld winnen, maar is het natuurlijk ook niet mogelijk om geld te verliezen.

Beoordeling

Ondanks het feit dat er bij Hot 27 slechts gespeeld wordt op 3 rollen zijn er voldoende mogelijkheden om een winst binnen te halen. Winnen kan op 27 winmanieren, waarbij je dus niet vastzit aan bepaalde winlijnen. Bovendien kunnen alle symbolen een winst opleveren en is de Wild als extra een symbool dat goede kansen op een winst zal geven. Het voordeel van deze Hot 27 gokkast is dat je kunt spelen met lage en hogere inzetten. Hiermee is de slotmachine bereikbaar voor iedere speler en kan het spel bovendien ook nog eens gratis uitgeprobeerd worden.