De Hot 81 fruitautomaat van Amatic is een echte klassieker. Deze gokkast vind je dan ook terug in de reguliere casino’s overal ter wereld, en nu kun je hem ook online spelen. De naam Hot 81 komt van de 81 manieren die je hebt om te winnen op deze spannende gokkast. De Hot 81 is erg overzichtelijk met zijn 4×3 raster. Probeer hem hier gratis uit, of ga voor de echte winsten. Dan kan al vanaf €0.10 tot maximaal €20 per spin.

Fruit op de Hot 81

hot 81Op de Hot 81 zal je niet ontelbaar veel symbolen tegenkomen omdat het een klassieke gokkast is. Het zijn er dan ook maar acht, en je kent ze vast allemaal want het zijn de standaard fruitsymbolen zoals de sterren, zevens, klokken, barren, pruimen, sinaasappels, citroenen en kersen. Deze online gokkast betaalt alleen van links naar rechts. En omdat je vier symbolen op een rij moet krijgen betaald de Hot 81 niet vaak uit, maar als je prijs hebt is het meteen goed. Bij deze fruitautomaat draait het eigenlijk allemaal om het ster symbool, want die betaalt het beste uit.

Met de Wild Star heb je nog meer kans op mooie prijzen omdat dit symbool alle andere symbolen vervangt. Maar de verrassing van deze Wild is dat alle symbolen onder deze ster ook in een Wild veranderen wat je nog meer kans geeft op geweldige geldprijzen.

Eenvoudig

De Hot 81 van Amatic is een klassieke en fijne fruitautomaat die je snel doorhebt. Omdat je maar 4 rollen met 3 rijen hebt blijft deze kast ook erg overzichtelijk. Het Star Wild symbool is de enige bonusgame op de Hot 81, dus daar moet je jezelf op focussen als je hem gaat spelen. Let wel even op met de optionele gokfunctie die iedere Amatic gokkast heeft.

Je hebt namelijk een paar opties. Verdubbelen is mogelijk door op rood of zwart te gokken. Voor de juiste kaartsoort krijg je zelfs 4x je prijs! Je kunt er met deze gokfunctie ook voor kiezen om slechts de helft van je gewonnen prijs te gokken. Als je te lui bent om zelf de muis te bedienen kan je op de AUTO START functie klikken nadat je de inzet hebt gekozen. Leun achterover en wacht geduldig op de prijzen die zeker gaan vallen op de Hot 81 fruitautomaat!