Hot Scatter is een videoslot uitgevoerd met de klassieke fruitsymbolen die je van eerdere gokkasten wellicht al kent. Als je Hot Scatter gaat spelen heb je heel wat kansen op winst dankzij de vele symboolcombinaties die gevormd kunnen worden. Om het spel aantrekkelijk te maken is er gebruik gemaakt van verschillende hedendaagse technieken en is deze gokkast ook geluidstechnisch helemaal door Amatic in orde gemaakt.

Winlijven bij Hot Scatter slot

Als je Hot Scatter gaat spelen wordt er ingezet op 10 winlijnen. Deze zijn verdeeld over 5 rollen, waarbij je in totaal 15 symboolposities zult ontdekken. Ondanks het feit dat het een eenvoudige uitvoering is, is deze Hot Scatter erg leuk om te spelen, ook gratis. Daarnaast kan het spel natuurlijk ook voldoende winstgevend zijn en kunnen er heel wat grote bedragen gewonnen worden.

Inzetlimieten

Voor diegene die nog niet bekend is met de Hot Scatter online gokkast is het mogelijk om het spel eens uit te proberen. Je kunt Hot Scatter gratis spelen met credits die je toegedeeld krijgt van het casino. Zo heb je geen risico┬┤s op verlies en kun je direct zien hoe dit spel voor geld gespeeld zal worden.

Als je met echt geld wilt gaan spelen zijn er natuurlijk verschillende inzetten mogelijk. Het aantal winlijnen van 10 staat vast, maar het bedrag waarmee je speelt kan wel worden aangepast. Hierdoor wordt Hot Scatter minimaal gespeeld met een inzet van 10 cent. Daarnaast kan je met meer geld spelen als je dat wilt en kiezen voor een maximale inzet van maar liefst 10 euro.

Hot Scatter symbolen

Bij het spelen van deze Hot Scatter video slot kunnen heel wat bekende fruitsymbolen gedraaid worden. Daarbij zijn ook nog eens de 7 symbolen aanwezig en kun je met de sterren als Scatter winsten behalen. Met de Scatters van Hot Scatter kunnen heel wat winsten behaald worden, waarbij je minimaal 3 symbolen zal moeten draaien. Deze hoeven geen winlijn te volgen en kunnen dus willekeurig gedraaid worden om een winst op te leveren.

Als je minimaal 3 Scatters hebt weten te draaien worden er bij het spelen van Hot Scatter 15 free spins gewonnen. Hiermee wordt gedraaid op basis van je laatst geplaatste inzet. Zo kun je heel wat prijzen bij elkaar draaien zonder dat er een inzet gevraagd zal worden. Bovendien zullen alle prijzen die je tijdens de free spins bij elkaar weet te spelen ook nog eens meer geld opleveren. Iedere gewonnen prijs wordt namelijk verdrievoudigt aan je tegoed toegevoegd.

Hot Scatter

Spelen met reguliere symbolen

Om met de reguliere symbolen van Hot Scatter geld te kunnen winnen zal je deze in een combinatie van meerdere soortgelijke symbolen moeten draaien. Heb jij 2 of meer gelijke symbolen dan kun je in de meeste gevallen al een prijs aan je saldo bij laten schrijven. Winnende combinaties zullen bij Hot Scatter alleen een prijs opleveren als je deze van links naar rechts weet te draaien. Dit zal inhouden dat een gewonnen combinatie altijd alleen geld op zal leveren als de combinatie start op de eerste rol van het spel.

Als je wilt weten welke prijzen je met het draaien van de symbolen kunt winnen, dan kun je het beste even een kijkje nemen in de prijzentabel. Daar krijg je een uitgebreid overzicht van het aantal symbolen dat je moet draaien om de daarachter weergegeven prijs aan je tegoed toegevoegd te krijgen.

Beoordeling

Naar onze mening beschikt deze Hot Scatter video slot over voldoende mogelijkheden en symbolen om een winst te behalen. Zo zijn de free spins erg interessant en zal je door het spel grafisch gezien ook niet teleurgesteld worden. Ondanks het feit dat er geen Wild symbool aanwezig is kunnen winsten hier vrij eenvoudig worden behaald. Het spel is dankzij de symbolen erg herkenbaar en daarmee ook leuk om te spelen. Wil je zelf ook eens ervaren wat Hot Scatter jou te bieden heeft? Speel deze gokkast dan gratis of ga aan de slag voor echt geld.