Winnende combinaties kun je op deze Hot Seven videoslot vormen met alle voorkomende symbolen. Eén van de meest belangrijke symbolen die je bij dit spel kunt draaien is de ster. Met dit symbool ben je namelijk nooit verplicht om een winlijn te volgen om toch geld te kunnen winnen. Je kunt met 3 sterren als Scatter op willekeurige posities al een prijs winnen van 400 munten. Daarnaast kun je ook met 4 en 5 sterren winnen, waarbij de maximale prijs uit zal komen op 10.000 munten.

Ondanks dat het deze Hot Seven gokkast ontbreekt aan een Wild symbool kun je met de symbolen toch heel wat grote prijzen winnen. De grootste prijs kan, hoe kan het ook anders, gewonnen worden als je een 7 als symbool weet te draaien. In dat geval win je een prijs van 200.000 munten.

Hot Seven

Gratis Hot Seven spelen

Heb je nog nooit deze Hot Seven video slot gespeeld, dan kun je altijd in gaan zetten met virtueel geld. Hiermee kun je uiteraard geen geld winnen, maar is het ook onmogelijk om een verlies te maken. Als je kiest voor het gratis spel, dan wordt er hetzelfde gespeeld als dat je voor geld in gaat zetten. Je inzetten komen op dezelfde manier tot stand en prijzen kunnen op eenzelfde manier gewonnen worden.

Volg de winlijnen voor het winnen van een prijs

Als je deze Hot Seven slotmachine gaat spelen kunnen winnende combinaties worden gevormd met alle symbolen. Een vereiste is wel dat een combinatie altijd start op de eerste rol en dus van links naar rechts op een winlijn komt te staan. Een juiste combinatie van symbolen bestaat altijd uit een reeks van soortgelijke symbolen. Om een winst op te kunnen leveren mag de combinatie dus niet door één van de andere symbolen worden onderbroken.

Spelen met echt geld

Om geld te kunnen winnen zal je deze Hot Seven videoslot moeten spelen met echt geld. Dit kan natuurlijk alleen als je aangemeld bent bij een online casino en beschikt over een eigen speeltegoed. Zodra je met een eigen speeltegoed kunt gaan spelen is het mogelijk om verschillende prijzen te winnen.

Iedere prijs die je bij Hot Seven binnen kunt halen is terug te vinden in een uitgebreide prijzentabel. Hierin kun je alle symbolen zien en de aantallen die nodig zijn om een prijs bij te mogen laten schrijven. Inzetten worden bij Hot Seven altijd geplaatst met minimaal 10 cent per draai. Het maximale dat je op deze gokkast in kunt zetten is een bedrag van 10 euro.

Hot Seven gokspel

Onderin het spel is er een Gamble knop te vinden. Deze kun je vrijblijvend gebruiken om na een prijs een gokje te wagen met het gewonnen aantal munten voor een grotere winst. De knop is vooraf aan te vinken, waardoor het gokspel van Hot Seven altijd direct na een gewonnen prijs zal openen. Als je in het Hot Seven gokspel terecht komt kun je kiezen voor een kleur kaart, rood of zwart, maar ook voor de soort. Heb jij gelijk met de kleur die je gekozen hebt, dan wordt je prijs dubbel aan je tegoed toegevoegd. Daarnaast kun je bij deze slotmachine ook een verviervoudiging winnen. In dat geval moet je een juiste gok gedaan hebben op harten, klaver, ruiten of schoppen.

Hot Seven Gokkast

Beoordeling

Om jou te kunnen vertellen hoe deze Hot Seven video slot gespeeld moet worden hebben wij deze uiteraard zelf ook gespeeld. Onze ervaring is dat je bij deze videoslot makkelijk verschillende prijzen kunt winnen met alle voorkomende symbolen die er zijn. Zoals eerder al gezegd ontbreekt het deze automaat wel aan een Wild symbool, maar de prijzen die er te winnen zijn liegen er niet om. Met inzetten tussen 10 cent en 10 euro kun je altijd zelf bepalen met hoeveel geld je gaat spelen. Wil je niet direct met echt geld aan de slag, dan kun je er altijd nog voor kiezen om Hot Seven gratis uit te proberen.