De House of Fun videoslot begint wanneer twee jonge mensen en hun hond gestrand zijn in een vreemd afgelegen gebied. Ze zien een groot griezelig oud kasteel, en gaan daar naar binnen om hulp te vragen om een weg naar huis te vinden. Wanneer ze echter in het huis zijn moeten Paul, Jane en hun trouwe hond Chip vechten voor hun leven.

De House of Fun videoslot is een griezelig mooie 3D videoslot van softwarehuis Betsoft. Deze online griezel gokkast wordt gespeeld op vijf rollen met dertig winlijnen en speciale functies zoals een Wild Reel, gratis spins, Click Me prijzen en bonus spellen.

House of Fun videoslot zit vol horror

Het thema van deze slot is gebaseerd op horror, waardoor hij zowel spannend als opwindend is. De graphics en animaties zijn zoals je gewend bent van Betsoft games indrukwekkend, en de geluidseffecten vullen het thema perfect aan. De enge symbolen op de rollen zijn onder andere een kat, griezelig geanimeerde portretten, enge waterspuwers, een angstaanjagende dwerg en spiegels. Jack in the box is de engste van alle bewoners van het huis.

house-of-fun-slot-betsoft

Inzetmogelijkheden

Deze gokkast is voor spelers met verschillende budgetten. De minimale inzet is 0,02€ tot 150€ per spin, waarmee je zomaar 3,750€ kunt winnen. De House of Fun videoslot is erg makkelijk om te spelen. Er is een Free Spins functie die geactiveerd wordt door Jack. Jack is de psycho die uit een mysterie doos knalt, en de hefboom in het doos symbool is het scatter symbool. Drie of meer van deze symbolen op de rollen geven je gratis spins en de hele middelste rol blijft wild, wat kan resulteren in nog meer gratis spins en grote geldprijzen.

De “Mad Instructies Me” functie wordt geactiveerd door drie of meer Mad Host symbolen die op de eerste, tweede of derde rol voorkomen. Hoewel je hem zelden krijgt, is deze functie wel zeer aantrekkelijk door de directe beloningen. De “Escape Bonus Round ” is een tweede scherm bonus ronde die je activeert door de verschijning van drie of meer deurklopper symbolen. Er zijn optische illusies rondom en je moet de juiste deuren voor Paul en Jane en hun hond vinden.

Conclusie

De House of Fun videoslot van Betsoft is voor horror liefhebbers een must om te spelen dankzij de vele spannende effecten die je tegenkomt bij deze gokkast. Maar door de prijzen en bonusgames is hij ook voor de niet griezel fans erg leuk om te spelen. Voor de Scooby Do fans is het trouwens een feest van herkenning, want daar hebben ze bij Betsoft goed naar gekeken.