Icy Wonders is een gokkast van NetEnt met 5 rollen, 3 rijen en 30 instelbare winlijnen. Omdat je ook het aantal winlijnen kan kiezen is deze videoslot geschikt voor ieder soort speler vanwege de minimale inzet van slechts 1 cent. Dit is op te voeren tot maximaal €60 per draai. De Icy Wonders heeft een gezellig ijs thema, en alle symbolen hebben daar dan ook iets mee te maken. Op de rollen zie ja alles wat je ook op de Noordpool kunt vinden zoals walvissen, ijsberen, husky’s, walrussen en iglo’s. Voor de kleine prijzen vind je de aas, koning, vrouw en boer kaartsymbolen bevroren in een ijsblok.

icy wonders

Icy Wonders spelen

Het leuke van de Icy Wonders videoslot zijn de 2 grote progressieve jackpots(de Wonder Jackpot en de Mega Wonder Jackpot). De jackpots worden gedeeld met Geisha Wonders en Tike Wonders, dus de jackpots zijn daar precies hetzelfde. Dat wil wel zeggen dat een klein deel van iedere inzet naar deze progressieve jackpots zal gaan. Dat is erg spannend, want je ziet ze oplopen als je aan het spelen bent. Als een jackpot wordt gewonnen gaat hij terug naar het standaard bedrag en begint weer op te lopen. Als je de progressieve jackpot wilt winnen op de Icy Wonders moet je minimaal 4 sterren van links naar rechts op je scherm toveren voor de kleine jackpot. Voor de Mega Jackpot moet je alle vijf de sterren draaien op een actieve winlijn.

icy wonders netent

Leuk spel

Ook zonder de jackpots is Icy Wonders een leuk spel. Als je bijvoorbeeld de 5 Wild symbolen(de grappige walvis) krijgt op een rij wordt je beloond met 7500 munten. Het Wild symbool vervangt verder alle andere symbolen behalve het Scatter, Bonus en Jackpot symbool. Het Scatter symbool op deze gokkast is de Eskimovrouw. De gratis spins ronde wordt geactiveerd door het draaien van 3 of meer Eskimovrouwen op deze videoslot. Je ontvangt dan 10, 20 of 30 gratis spins met een extra multiplier x2 voor 3, 4 of 5 van deze symbolen. Voor het bonussymbool is de Pinguïn gereserveerd.

Bonus Game

Het bonus spel op de Icy Wonders is een eenvoudig Pick Me spel, en wordt geactiveerd door het draaien van 3 of meer pinguïn bonus symbolen. Zodra dit je lukt wordt je meegenomen naar een nieuw scherm waar je de prijzen kunt kiezen. Dit is ofwel een bedrag in contanten, of een dode vis. Het spel is afgelopen als je een dode vis kiest. Icy Wonders is een leuke gokkast met 2 spannende progressieve jackpotten waar je met een kleine inzet veel geld kunt verdienen. Ook zonder de jackpots valt er genoeg te beleven op deze ijzige gokkast, een echte aanrader!