Het goud van de Inca’s

Het goud van de Inca’s. De verloren stad van goud. Legendes en geschiedenis verhalen zijn het thema van Inca Gold II. Het is een intrigerend thema voor een videoslot gokspel. Ook hier wil je natuurlijk gouden bergen verdienen, maar gaat je dat ook lukken? De kaarten tonen afbeeldingen van panfluiten, tomaten, Spaanse conquistadores, Inca heersers en meer. Heb jij wel oren naar het goud van de Inca’s dan is Inca Gold II wellicht een leuke videoslot voor jou.

Inca Gold II

Inca Gold IIWe hebben in dit geval te maken met een gokkast met 5 rollen en 20 lijnen. Je kunt zelf bepalen met hoeveel lijnen je wilt spelen. Je kunt met 1, 5, 10, 15 of 20 lijnen spelen. Iedere ronde kun je opnieuw kiezen hoe je wilt spelen. De hoogte van de inzet is ook te veranderen. Wanneer je speelt met 20 winlijnen kun je 20, 40, 100, 200 of 400 credits spelen.

Er is wat lijnen en inzet dus niets te klagen over Inca Gold II. Je kunt laag inzetten of hoog en alles er tussen in. Het is dus een spel waar veel mensen zich prettig bij kunnen voelen en dat is positief. Verder heeft Inca Gold II 11 verschillende kaarten, waarvan een de Expanded Wild kaart is en een de Scatter kaart is. Ook dat is prima voor een leuk potje videoslot.

Gokken voor goud

Waar het natuurlijk om draait is gokken. Maar er is meer dan slechts winnende combinaties symbolen op de rollen. Je kunt ook nog op een andere manier gokken in dit spel. Dat kun je doen nadat je een winnende combinatie hebt. Er verschijnt dan linksonder in het scherm, onder de hoogte van je winst, de Gamble knop. Wanneer je dat knopje indrukt ga je naar een nieuw scherm. Hier zet je dan je winst in bij een gokje kaarten raden. Jij zult moeten raden welke kleur de kaart op het scherm heeft.

Die kaart staat midden op je scherm en knippert tussen rood en zwart. Dat betekent dat het een dicht liggende kaart is die je niet kunt zien. Als jij het voor elkaar krijgt om de kleur goed te raden, dan verdubbel je de winst. Je kunt dat tot wel 5 keer doen. Stel dus dat je een winnende combinatie hebt van 1000 credits, dan kun je daar door 5 keer geluk te hebben bij Gambe wel 5000 van maken. Raad je echter de kleur van de kaart niet juist, dan verlies je al je winst van deze ronde. Dit zijn vaak de leukste momenten van het spel en houden het erg spannend. Het is vooral leuk wanneer je met een grote winst ook nog een aantal kaarten goed raad. Erg leuk.

Inca Gold II gokkast

Nog meer moois

Er zijn nog meer redenen om Inca Gold II boven andere videoslots te prefereren. Een belangrijke reden is dat je in dit spel gratis spelbeurten kunt winnen. Wanneer jij 3 of meer Scatters hebt, dan krijg je 15 gratis spelrondes. Alle winst in deze rondes wordt ook nog eens vermenigvuldigt met drie. Wanneer je dit tegen komt zal je begrijpen waarom dit een leuk spel is. Je kunt namelijk in 15 rondes een flinke winst opbouwen en er gaat bij deze rondes totaal geen inleg af. Ook een belangrijke reden dus om te kiezen voor Inca Gold II. Je kunt zelfs tijdens de gratis beurten nog meer gratis beurten vrij spelen. Dan speel je wel 30 ronden gratis met een verdriedubbelde waarde van alle winnende combinaties. Dat loopt al snel op en dat is natuurlijk hartstikke mooi.

Jackpot Cards Mystery

Ook maakt je met Inca Gold II kans om Jackpot Cards Mystery te mogen spelen. Een extra spel met meerdere levels en hoge winsten. Ook dat kan een reden zijn om Inca Gold II te spelen.