The Invisible ManNetEnt gaat met hun nieuwe productie “The Invisible Man” weer een samenwerking aan met filmgigant Universal. Eerdere populaire online videoslots die je misschien kent van de samenwerking van NetEnt en Universal zijn o.a.: Scarface en Creature from the Black Lagoon.

Het thema van deze nieuwe gokkast is gebaseerd op de film klassieker uit 1933 met de gelijknamige titel The Invisible Man. Jij krijgt nu dus ook de kans om deze klassieker te beleven tijdens het spelen van de The Invisible Man gokkast. De release van The Invisible Man gokkast staat gepland voor 11 december 2014, en zal vanaf die datum dan ook bij alle goede Netent casino’s te spelen zijn.

The Invisible Man gokkast spelen

Net als in de originele film speelt de The Invisible Man gokkast zich af in een klein dorpje waar een wetenschapper een manier heeft gevonden om zichzelf onzichtbaar te maken. Hij wordt echter niet alleen onzichtbaar, maar ook onhandelbaar en agressief. Tijdens het spelen van de The Invisible Man wordt je getrakteerd op originele filmbeelden en geluiden voor een nog spannendere speelervaring. Inzetten op de The Invisible Man video slot kan al vanaf 20 cent, dus ook voor de spelers met een kleinere beurs een leuke gokkast om te spelen. En als alles meezit, kun je maar liefst 200.000 credits per draai winnen!

Veel extra’s en bonussen

Als jij een speler bent die houdt van simpele fruitkasten met 1 winlijn, dan ben je bij de The Invisible Man gokkast aan het verkeerde adres. Deze online video slot zit echt bomvol met extra’s! Denk hierbij aan Police Spins en Walking Wilds. Bij iedere nieuwe videoslot die Netent uitbrengt vind je weer innovatieve bonusspellen en mooie extra’s. Voor de verwende videoslot speler is de The Invisible Man gokkast dan ook weer het neusje van de zalm met prachtige animaties, veel Free Spins, Re-Spins en Wilds.

Op de The Invisible Man kan je verschillende Wild symbolen terug vinden: de Invisible man zelf en de Police Wild. Met deze Wilds kan je veel geld verdienen omdat de Police Wild na het verschijnen op de rollen na ieder spin 1 plaats naar rechts verschuift.

De Invisible man Wild doet precies het tegenovergestelde, maar dan van rechts naar links. Je hebt dus de kans dat de Wilds elkaar in het midden tegenkomen, om je daarna te belonen met tien Free Spins! Krijg je tijdens deze Free Spins ook nog een volle meter, dan wordt een spannende bonus game geactiveerd. De bonus meter kan je bovenaan de gokkast terug vinden.

Bonus games bij de The Invisible Man videoslot

Dat er veel valt te beleven op de The Invisible Man video slot heb je intussen wel kunnen lezen, maar dat is nog niet alles! Er zijn een ook nog een aantal verschillende bonus spellen aanwezig op deze waanzinnige gokkast. Het eerste bonus spel is de Police Spins, waarbij de politie in actie komt om de onzichtbare man op te sporen. Aan het begin van elke Police Spin komen er random 4 Burning Wild symbolen op de rollen. Het is eigenlijk onnodig om te vermelden dat je hierdoor kans maakt op enorme prijzen!

Griffin’s Rage Bonus Game

Het andere bonus spel is de Griffin’s Rage Bonus Game, hierbij ga je op jacht naar de onzichtbare man in drie verschillende locaties met grote prijzen en Multipliers. Dit alles wordt begeleid door een prachtig bonus filmpje met spannend geluiden, waardoor je dit bonusspel nog intenser zal beleven. The Invisible Man is weer een meesterwerkje van NetEnt en kan vanaf 11 december gespeeld worden. Ben je nieuwsgierig hoe het er allemaal uitziet? Check dan hier het preview filmpje.