Irish Eyes videoslot
Bij het spelen van deze Irish Eyes 2 videoslot gaat de zoektocht naar het goud direct verder. Met de eerder uitgebrachte Iris Eyes gokkast als basis ben je bij dit spel direct aangekomen in een bos. Tussen de bomen zal je hier direct het goud zien glinsteren en ook de vlinders die ondertussen op de bewegende achtergrond rondvliegen weten dit spel leuk te maken. Om prijzen te kunnen winnen op deze Irish Eyes 2 videoslot zijn er in totaal 5 rollen aanwezig.

Deze beschikken over een totaal van 25 winlijnen en laten per draai 15 symbolen zien. Jouw doel? Vorm zoveel mogelijk combinaties van soortgelijke symbolen op een winlijn om een uitbetaling te winnen. Hierbij moet je er wel rekening mee houden dat een uitbetaling alleen gewonnen wordt als je deze van links naar rechts op de rollen draait.

Inzetlimieten voor iedereen op de Irish Eyes 2

Om het spel goed bereikbaar te houden heeft NextGen niet alleen de knoppen eenvoudig ingedeeld, maar kun je bij Irish Eyes 2 ook nog eens rekenen op brede inzetlimieten. Bij een inzet voor geld zal je altijd eerst moeten kiezen welk aantal winlijnen je speelt, waarbij muntwaardes van 1 cent tot en met 2 euro beschikbaar zullen zijn. Maximaal kan er gespeeld worden op 25 winlijnen, maar eventueel aan de slag gaan met minder lijnen is ook een optie. Als je bij Irish Eyes 2 alle winlijnen gebruikt zal er minimaal gespeeld moeten worden met een bedrag van slechts 25 cent per draai. Kies je voor hogere instellingen, dan kan er maximaal 50 euro per draai op de rollen van deze speelautomaat als inzet geplaatst worden.

Wild prijzen

De Ierse vrouw die op de rollen van Irish Eyes 2 aanwezig is heeft een bijzondere functie. Zij is namelijk in staat om als symbool alle andere symbolen te vervangen, met uitzondering van de pot goud als Scatter. Als je de Wild weet te draaien in combinatie met meerdere soortgelijke symbolen kan een niet winnende combinatie alsnog een prijs opleveren of een combinatie kan langer worden gemaakt voor meer prijswinst. De Wild van Irish Eyes 2 kan op alle rollen van dit spel verschijnen. Hiermee is deze niet alleen beschikbaar als vervanger, maar kunnen er met dit symbool ook reguliere combinaties op een winlijn gevormd worden. Als je minimaal 1 Wild op een winlijn van links naar rechts weet te draaien zal je dan ook al een prijs winnen.

Irish Eyes 2 nextgen gaming

Gouden Scatters en free games

Zoals hierboven al aangegeven is de pot goud die je bij Irish Eyes 2 kunt draaien beschikbaar als een Scatter symbool. Dit betekend dat je met dit symbool geen enkele verplichting zal hebben om een winlijn te volgen, maar dat prijzen uitgekeerd kunnen worden vanaf willekeurige posities. Als er minimaal 2 Scatters gedraaid worden zal er een verdubbeling van je inzet plaatsvinden, wat kan oplopen tot een maximale vermenigvuldiging van maar liefst 100 keer.

Als je 3 Scatters of meer op de rollen van Irish Eyes 2 weet te draaien zal je naast je prijs ook nog eens free games ontvangen. Voor 3 Scatters zijn dit 10 free games, voor 4 Scatters zijn dat 15 free games en met op iedere rol een pot goud worden er maar liefst 20 free games gewonnen. Alle prijzen die je tijdens het spelen van deze free games vormt zijn niet alleen gratis, maar worden ook nog eens met een vermenigvuldiger van maar liefst 3 keer uitbetaald. Daarnaast kun je extra free games winnen, waarvoor je bij Irish Eyes 2 ook weer minimaal 3 Scatter symbolen nodig zal gaan hebben.

Beoordeling Irish Eyes 2 videoslot

Na het testen van deze videoslot kunnen wij met onze Irish Eyes 2 review wel concluderen dat NextGen Gaming een uitstekend vervolg neer heeft weten te zetten. De Scatter functies zijn uitgebreider als bij de eerste variant en ook de lay-out is er volledig geanimeerd zeer zeker op vooruit gegaan. De inzetlimieten zijn bij dit spel hetzelfde gebleven, maar dat mag niets uitmaken. Met deze limieten is spelen ook bij Irish Eyes 2 namelijk voor een ieders budget mogelijk gemaakt en zal je qua kansen op winst ook zeker niets tekort moeten gaan komen.