De Jack and the Beanstalk gokkast is een videoslot die je speelt op vijf rollen met twintig winlijnen. Alle symbolen betalen van links naar rechts in opeenvolgende orde, behalve voor de Magic Beans scatter symbolen, die willekeurig betalen. Het thema van de Jack and the Beanstalk slot is gebaseerd op het gelijknamige sprookje waarin Jack spannende avonturen beleefd met de bonenstaak in het land van de reuzen.

Op deze online videoslot is het mogelijk om tot 600.000 credits te winnen per draai! Wat deze gokkast extra speciaal maakt zijn de zogenaamde ‘Walking Wild’ symbolen, dat is een Wild symbool dat iedere speelronde 1 plaats opschuift naar links(walking) voor nog grotere prijzen. Krijg je dus een Walking Wild op de meest rechtse rol, dan zal hij iedere draai 1 plek opschuiven waardoor je maar liefst 5x kan profiteren van deze unieke Wild.

Probeer de Jack and the Beanstalk helemaal gratis

jack and the beanstalkDe Jack and the Beanstalk gokkast kan je 100% gratis uitproberen, zoals met bijna iedere NetEnt gokkast. Ideaal voor de speler die eerst alle features van een gokkast wil leren kennen voordat hij om echt geld gaat spelen. Maar ook voor mensen die helemaal niet om echt geld willen spelen is dit een prima oplossing.

Speel deze leuke online slot gewoon als prettig tijdverdrijf zonder echt geld in te zetten. Want ook zonder geld is de Jack and the Beanstalk gokkast enorm leuk en spannend om te spelen met Stacked(gestapelde) symbolen, Scatter symbolen, de free spins bonus, multipliers en natuurlijk de sensationele Walking Wild Feature met re-spins. Tel daarbij op de geweldige animaties en het mooie geluid, en je hebt een top videoslot!

Inzetten voor alle spelers

De Jack and the Beanstalk gokkast van NetEnt kan gratis worden gespeeld of voor echt geld met een minimale inzet van 0,01 tot 0,50 per lijn, en 1 tot 10 munten per winlijn. De minimale inzet bedraagt dus € 0,01, en de maximale inzet bedraagt € 100 per draai.

Met een uitbetalingspercentage van meer dan 96% is de Jack and the Beanstalk een van de hoogst uitbetalende online gokkasten. Het Jack and the Beanstalk logo is het Wild symbool op deze gokkast en vervangt dus alle andere symbolen, behalve the Magic Beans in de bonus ronde. Verder verdriedubbel je met dit symbool al je prijzen. Met het scatter symbool maak je kans op veel free spins.

Als je drie of meer schatkisten op de rollen krijgt wordt je beloond met 10 free spins. Spaar de sleutels op de vijfde rol en win hiermee de stacked gouden geldzakken, stacked gouden kippen en de expanding gouden harp. Met al deze extra’s en een geweldig visueel spektakel is de Jack and the Beanstalk een waar feest om te spelen. Probeer hem nu gratis, of beleef de echte spanning en speel de Jack and the Beanstalk voor geld bij een van de door ons geselecteerde en geteste online NetEnt casino’s.