jackpot 6000 netentGeen features, extras of andere dingen waar je helemaal niet op zit te wachten wanneer je een echte klassieke gokkast speler bent. Jackpot 6000 geeft je het gevoel dat je in je favoriete kroeg achter de fruitautomaat zit en dat is natuurlijk net wel gevoel je ook wil hebben. Natuurlijk zijn er moderne video slots die je veel meer sensatie en dergelijke brengen maar voor de mensen die nog echt, qua gokken, van de oude stempel zijn, is dit een perfecte gokkast om te bespelen.

Bij dit spel is het simpel. De 6000 in de naam komt van het feit dat je inzet kan oplopen tot 6000x je inzet wanneer je echt geluk hebt. En dat in maar een spin. Daar kunnen een hoop moderne video slots met hun features nooit tegen op. Jackpot 6000 heeft drie rollen en een kop of munt optie en meer heeft het dan ook eigenlijk niet nodig. De kop of munt optie is een optie die je bij veel klassieke gokkasten ziet en betekent eigenlijk niet meer of minder dan dat je je gewonnen prijs kunt verdubbelen of verliezen. Dit is een spel voor mensen die graag niet al te hoog inzetten.

De maximale inzet is namelijk 2 euro, niet al te veel dus. De minimale inzet is 10 eurocent, een prima inzet om mee te beginnen en om te kijken hoe je het spel het beste kunt aanpakken en welke inzet het beste bij jou past. Over de drie rollen zijn vijf winlijnen verdeeld, wat niet bijster veel is. Sterker nog, bij de modernere gokkasten heb je vaak de beschikking over bijvoorbeeld 25, 30 of 50 winlijnen. Dit levert dan misschien meer sensatie op maar uiteindelijk is deze Jackpot 6000 minstens zo effectief als al die andere spellen.

De Supermeter biedt kans op de jackpot bij Jackpot 6000

Over de kop of munt optie hebben we het al kort gehad. Je kunt dit blijven spelen totdat je het fout hebt. Waag dus af en toe een gokje maar pas ook op dat je niet al je zuurverdiende prijzen op die manier weer verkwanselt. Een andere fraaie optie is de Supermeter. Je maakt hier, net als bij de kop of munt optie, zelf de keuze op je er ook daadwerkelijk gebruik van maakt.

Wanneer je gebruik maakt van de optie wordt je inzet verdubbeld en komt de jackpot plotseling om de hoek kijken. Je maakt kans op die jackpot wanneer je twee of drie jokers met elkaar combineert. Je krijgt dan namelijk een mystery prijs en die prijs kan maar liefst oplopen tot 6000 keer je inzet. Wanneer je dus kans wil maken op de jackpot, wat logisch is als je Jackpot 6000 speelt, moet je sowieso gebruik maken van de Supermeter.

jackpot 6000 slot slot

Jackpot 6000 oogt eenvoudig, is het niet

Het moge dus duidelijk zijn dat je bij deze online gokkast vooral voor de jackpot moet gaan. Dit in ogenschouw nemend moet je wel een paar dingen beseffen. Je moet namelijk met alle winlijnen spelen waardoor je minimaal een euro per spin moet inzetten, anders kun je namelijk niet bij de Supermeter terecht komen.

Binnen die Supermeter moet je dus ook nog eens met dubbele inzet spelen anders maak je weer geen kans op de grote jackpot en dan moet je ook nog eens het geluk hebben dat je een paar jokers treft. Vervolgens moet je dan nog maar hopen dat je een hoge uitkering krijgt. Al met al zijn er dus toch nog een hoop factoren waar je rekening mee moet houden binnen dit eenvoudig ogende spel. Dit maakt het spel tot een klassieker, maar niet de meest simpele die je kunt vinden op het internet.