jackpot giant online slotJackpot Giant is een van de nieuwere spellen van Playtech en focust zich op de prehistorie. Hoewel het een nieuwe kast is, staat Jackpot Giant niet echt bol van de prachtige grafische effecten. Sterker nog, vooral het basisspel is vrij simpel. Het leuke aan dit spel is dat je met een hele kleine inzet van een cent al kunt spelen.

Wanneer je echter op vijftig winlijnen wil spelen, wat wij je aanraden, speel je vanaf minimaal vijftig cent. De spil van het spel is een holbewoner en dat is ook meteen je beste vriend bij dit spel. Het basisspel is vrij eenvoudig en bestaat uit een hoop standaard symbolen. Ook is er een wild die voor de overzichtelijkheid gewoon een wildsymbool vertoont. Deze wild is niet sticky en blijft dus ook niet hangen voor de volgende spin maar is wel een vervanger voor ieder symbool behalve de scatter.

Scatters zorgen voor snel geld bij de Jackpot Giant

Ga voor de scatters om meteen veel geld te pakken. Drie scatters zorgen er voor dat je vijf keer je inzet terugkrijgt en vier scatters zorgt voor je inzet keer 50. Wanneer je er vijf op een rij hebt, kun je je inzet 500 keer terugverwachten. Zorg dus dat je niet met te weinig inzet speelt zodat je ook flink kunt terugverdienen. Onze aanrader is om met 8 cent per lijn te spelen en dan met 50 lijnen. Een inzet van 4 euro per draai lijkt vrij hoog, maar is zeker de moeite als je ziet wat je er allemaal mee kunt terugverdienen.

Zo is het namelijk mogelijk om met die inzet de jackpot te triggeren, met lagere inzetten is dat namelijk niet mogelijk. Wanneer je de progressieve jackpot weet te pakken, kun je al flink wat geld verwachten op bankroll. Die jackpot kan namelijk oplopen tot maar liefst 100.000 keer je inzet. Veel hogere prijzen zul je niet veel tegen gaan komen op de diverse gokkasten die Playtech over het algemeen aanbiedt.

jackpot giant playtech

De reusachtige holbewoner

Maar even terug naar de holbewoner, die je ook veel geld kan uitkeren. Wanneer je hem in een symbool ziet, bijvoorbeeld boven een bos of een vulkaan, verspreidt de holbewoner zich over de hele rol en kun je dus flinke combinaties tegen het lijf gaan lopen. Dit spel bestaat uit vijf rollen, dus je hebt vijf keer per draai de kans om een van de holbewoners tegen te komen.

In dat opzicht kun je dus misschien weer beter met een lage inzet spelen wanneer je niet al te veel te besteden hebt, want voor deze optie maakt het niet uit hoe veel je per lijn of in totaal inzet. Zorg dus dat je de perfecte balans weet te vinden tussen hoge en lage inzet. Nogmaals, wij raden je aan om 8 cent per lijn te spelen op een totaal van 50 winlijnen.

Niet het beste werk van Playtech

Hoewel het spel er grappig uitziet, zijn wij niet heel enthousiast over Jackpot Giant. Niet omdat er niets mee te verdienen valt, want als het een beetje meezit kun je alsnog een flink bedrag bijschrijven op je bankroll. Er zit gewoon weinig sfeer in het spel.

Er is nauwelijks muziek en je hoort eigenlijk alleen de geluidjes van de rollen. Dat is normaal gesproken geen ramp, als je op een kast van 5 jaar oud speelt, maar wetende wat er voortaan allemaal mogelijk is qua geluid, sfeer en graphics, vinden wij dat Playtech zichzelf met dit spel geen hele goede dienst heeft bewezen. Enige hele grote pluspunt is de progressieve jackpot, die op dit spel echt immense bedragen kan uitkeren als het een beetje mee zit.