rango online gokkastRango, een populaire animatiefilm uit 2011 over een kameleon in het Wilde Westen. Tijdens zijn avontuur leert hij dieren kennen, die niet allemaal even aardig zijn. Isoftbet heeft van deze animatiefilm een gokkast gemaakt. Isoftbet heeft al meerdere online gokkasten gemaakt van films en series, dus ze zijn ermee bekend, waardoor de kans groot is dat ook deze gokkast een succes is.

Hoe ziet de gokkast Jackpot Rango eruit?

Een animatiefilm over een western en die in de vorm van een gokkast, hoe ziet dat eruit? Nou, precies zoals je het je voor zou stellen. Op de achtergrond is een zeer kaal landschap te zien, met een lege weg en telefoonpalen. Natuurlijk kunnen de kale bosjes en grashalmpjes ook niet missen. De gokkast zelf is geheel vormgegeven in hout, met een aantal houten tonnen aan de zijkant.

Onderaan bij de knoppen staat het bedrag wat je inzet en het bedrag wat je wint zodra je een goede winlijn hebt, op een oud papier. Dit geeft een beetje het idee van een wanted poster. De normale symbolen zijn vormgegeven in gekleurd hout en de andere symbolen zijn personages uit de film, waaronder Rango zelf.

De achtergrond geluiden zijn erg bescheiden en je hoort ze ook maar zachtjes. De geluiden zodra je een winnende combinatie hebt, zijn echter behoorlijke hard. Vooral in het begin heb je dat nog niet meteen door, waardoor je de speakers wel even wat zachter wilt zetten. In de bonusronde is er aanstekelijke filmmuziek te horen in de sfeer van een echte western. Dit maakt de bonusronde leuk om te spelen. Let echter op, ook hierbij is de muziek behoorlijk wat zachter dan de andere geluiden. Verder zijn er steeds leuke animaties uit de film in de gokkast verwerkt.

Hoe werkt de gokkast Jackpot Rango?

Jackpot Rango is een videoslot met 5 rollen, 25 winlijnen en een progressieve jackpot. De hele jackpot kun je winnen door met de hoogste inzet 5 keer het symbool Jackpot Progressive op een winlijn te krijgen. Als je op de eerste rol twee keer Rango te zien krijgt, krijg je twee gratis Rango spins. De slang, Rattlesnake Jake, is de wild en kan een symbool vervangen om een winnende combinatie te maken. Dit geldt echter niet voor het Progressive Jackpot symbool, de Rango Free Spins en het scattersymbool. Drie scattersymbolen, de sheriffster met daarop Jackpot Rango, waar dan ook op de rollen, geven 10 gratis spins.

Tijdens deze gratis spin ronde is de wild ook weer belangrijk. Als er 1 wild betrokken is bij een winnende combinatie, wordt de winst verdubbeld. Als de wild 2 keer in een winnende combinatie zit, wordt de winst 4 keer zoveel waard en als er 3 wilds voor winst zorgen, krijg je zelfs 8 keer het gewonnen bedrag. Wilds zijn dus zeer welkom tijdens de gratis spin rondes. Je kunt overigens tijdens deze ronde extra gratis spins krijgen als Rango twee keer op de eerste rol verschijnt. Met de winst die je krijgt voor een winnende combinatie kun je niet gokken bij de gokkast Jackpot Rango.

De inzet

Rango videoslot Als je Jackpot Rango eerst even wilt uitproberen voor je met geld gaat spelen, kun je gratis spelen. Zonder limiet kun je uitproberen welke inzet het beste is en hoe de gokkast precies werkt. Als je daarna besluit met geld te gaan spelen, kun je de inzet zelf bepalen door middel van de muntwaarde, het aantal winlijnen en het aantal munten per winlijn.

Bij de muntwaarde kun je kiezen uit 1, 2, 5, 10, 25 of 50 cent. Bij het aantal winlijnen kun je kiezen om er 1, 5, 10, 15, 20 of alle 25 te spelen. Vervolgens kun je het aantal munten per winlijn bepalen. Hierbij kun je kiezen van 1 tot 10 munten. De laagste inzet voor Jackpot Rango is €0,01. Hiermee is de kans op winst echter klein en de winst die je maakt zal niet hoog zijn. De hoogste inzet bedraagt €125, echter als je een aantal slechte rondes hebt, is je geld zo weg. De ideale inzet ligt daar ergens tussen en het ligt natuurlijk aan je portemonnee wat je er in wilt en kunt stoppen.

Wat vinden wij van Jackpot Rango?

Het uiterlijk van de gokkast lijkt vrij eenvoudig, maar is wel geheel in de stijl van de film. Het past er precies bij. De animaties die in de videoslot verwerkt zijn, zijn verrassend en maken het iedere keer weer leuk als je iets wint. Ook de muziek past er goed bij, al is het volumeverschil wel behoorlijk groot tussen de achtergrondgeluiden en de geluiden bij winst. Het spel zelf is leuk om te doen en verveelt niet snel. Winnende combinaties komen redelijk vaak voor en ook de bonusronde en de Rango Free Spins maken het extra spannend. Al met al een goede gokkast om eens uit te proberen.