De online gokkast Jackpot Timer bij Fruits4real heeft een basisspel met 3 rollen. Voor 1 punt per spel laat u de rollen draaien. Wanneer de rollen tot stilstand komen en u het geluk heeft dat er een winnende combinatie van symbolen verschijnt, dan heeft u prijs. De gewonnen prijs staat in de tabel direct rechts naast de rollen.

U speelt met 1 winlijn in het basisspel, dit houdt in dat alleen de combinatie telt op de middelste lijn van de rollen van links naar rechts. Er is echter 1 uitzondering bij Jackpot Timer, wanneer er 3 sterren kris kras in beeld verschijnen dus ook onder en boven de winlijn, wint u 20 punten. De gewonnen prijs kunt u bij de reeds bestaande punten op de puntenmeter van het basisspel zetten maar u kunt ze ook sparen op de meter van het bovenspel.

Jackpot Timer

Het bovenspel van Jackpot Timer

Wanneer u het bovenspel van de Jackpot Timer eens wilt proberen dan ziet u dat u op drie verschillende inzetten kunt spelen:

  • INZET 5 PUNTEN – Voor deze inzet speelt u met de eerste drie rollen van het bovenspel en op 5 winlijnen tegelijk. De prijzen zijn ook aanzienlijk groter dan in het basisspel. Eventueel gewonnen punten worden bij de puntenmeter van het bovenspel geteld en verdeeld over verschillende meters die afzondelijk allemaal tot 200 punten gaan. De bovenmeter kan dus oplopen tot 1600 punten.
  • INZET 10 PUNTEN – Bij inzet 10 speelt u alle 4 de rollen van het bovenspel en speelt u 10 winlijnen. De te winnen pijzen zijn even hoog als bij inzet van 5 punten maar er is wel een extra jackpot te winnen van 400 punten.
  • INZET 20 PUNTEN – De maximale inzet bij het bovenspel is 20 punten. De prijzen verdubbelen ten opzichte van de inzet 5 en 10 en de te winnen jackpot bedraagt nu 800 punten bij Jackpot Timer.

Het mooie van Jackpot Timer is dat het een online fruitmachine is zonder al teveel poespas, dus makkelijk voor de recreatieve speler. Net zoals bij alle andere online gokkasten bij Fruits4Real kunt u Jackpot Timer voor de fun spelen of voor echt geld.