Arabian_Nights_Logo_by_Sed_rahEen speler van Unibet beleefd wel een heel mooie kerst. Wat gebeurde er namelijk? Gisteren speelde hij op de de online gokkast “Arabian Nights” en won daar de hoofdprijs. Nu zul je zeggen; dat is leuk voor hem. Maar in het geval van de “Arabian Nights” is het extra leuk want dit is namelijk een gokkast met een zogenaamde “progressieve jackpot”. Dit wil zeggen dat alle “Arabian Nights” gokkasten ter wereld aan elkaar gekoppeld zijn en elke keer als er iemand speelt de jackpot een klein beetje hoger wordt. En geloof me, dat gaat snel!

4 miljoen euro!!!

De 26 jarige Zweed uit Stockholm die gisteren de jackpot won zal die keer dat hij bij Unibet inlogde en besloot de “Arabian Nights” te gaan spelen niet snel vergeten Hij won namelijk het lieve bedrag van ruim €4 miljoen!

De verbaasde en gelukkige winnaar verklaarde het geld te gaan besteden aan zijn familie, een vakantie en een nieuw appartement. Het was de op twee na grootste prijs die Unibet ooit uitbetaalde. Unibet is et grootste online casino van Nederland.