John Wayne is een legende wanneer je kijkt naar de western cultuur en met dat gegeven in het achterhoofd moet het team van Playtech op het idee zijn gekomen om aan deze legende een heuse gokkast te wijden. De gehele John Wayne gokkast is dan ook geheel uitgewerkt in een Western thema en zal je helemaal in de typisch avontuurlijke sferen brengen. Naast het prachtig gelikte thema brengt deze gokkast ook nog leuke extra’s met zich mee zoals Wild symbolen, Scatters, vermenigvuldigers, gratis spins en een heuse bonusgame. In dit artikel lees je alles wat je moet weten voordat je je aan dit wilde avontuur gaat wagen.

Basisspel, symbolen en meer

Het speelveld van deze spannende John Wayne gokkast bestaat uit 5 rollen en telt 3 rijen met symbolen. Daarnaast is een maximum aantal van 25 winlijnen beschikbaar waarop je de verschillende combinaties van dezelfde symbolen dient te maken. Op de donkerbruine rollen zal je verschillende symbolen tegenkomen, waaronder de welbekende kaartsymbolen 10, J, Q, K en A. Daarnaast zullen typische wild west accessoires niet ontbreken. Denk maar aan de 3 verschillende afbeeldingen van de hoofdrolspeler in zwart-wit, cowboylaarzen, een halsdoek, sheriff sterren en cowboyhoeden.

Jouw doel op deze gokkast online is om zoveel mogelijke winnende combinaties van symbolen te maken op een van de geactiveerde winlijnen. Een winnende combinatie bestaat uit minimaal 3 dezelfde symbolen die op een rij staan. Combinaties moeten beginnen op de meest linkse rol. Elke serie van symbolen zal een bepaalde winst opleveren. Als je meer wil weten over de exacte waarde van de verschillende symbolen en winnende combinaties? Dan kan je dit terugvinden in de uitbetalingstabel die op de gokkast zelf kunt bekijken. De minimuminzet bij een spin die bij deze gokkast mogelijk is, komt neer op €0,01 per geactiveerde winlijn. Wanneer je wat meer spanning wil of simpelweg met een hoger bedrag wil spelen, kan je de inzet aanpassen tot een maximum van maar liefst €50 per geactiveerde winlijn. Dit zorgt ervoor dat de John Wayne gokkast geschikt is voor vele slotliefhebbers.

John Wayne slot Playtech

Verschillende bonusfeatures

Als we kijken naar de bonusfeatures op de John Wayne gokkast, dan zullen we zien dat Playtech niet zuinig is geweest met het toevoegen van verschillende extra’s aan de solide basis die ze neer hebben gezet. Allereerst zal je het Wild op de rollen voorbij zien komen. Deze zullen elk ander regulier symbool op de rollen vervangen om je kansen op een winnende combinatie te vergroten. Let er hierbij op dat deze Wilds geen Scatters of andere bonussymbolen zullen vervangen. Wanneer je het voor elkaar krijgt om 5 Wild symbolen op een rij weet te krijgen, dan verdien je de jackpot van maar liefst 3.000 keer je initiële inzet.

Op het moment dat je op de rollen 1, 3 en 5 tegelijkertijd een bonussymbool hebt gedraaid? Dan zal je worden meegenomen naar de Ranch Bonusgame. Hier zal je moeten schieten op tinnen blikjes. Ieder blikje dat je weet te raken zal 3 gratis spins opleveren. Daarnaast zit er aan ieder blik ook nog een extra prijs verbonden. Een prijs welke je zult ontvangen wanneer je deze raakt. Je kunt hierbij denken aan nog meer gratis spins, vermenigvuldigers, extra kogels, een extra Wild of Scatter of de mogelijkheid op een re-spin om nog meer gratis spins te verzamelen. Wanneer je minimaal 3 van de sheriff sterren op een rij hebt gedraaid, kom je in nog een andere bonusgame terecht, de Duke’s Badge. Hier mag je kiezen uit een aantal sheriff sterren welke allemaal een eigen geldprijs waard zijn.

Grote winstkansen

De John Wayne gokkast van software provider is niet alleen een lust voor het oog. Het brengt ook nog eens diverse bonusfeatures welke geheel in stijl zijn uitgewerkt. De sfeer die je meteen vanaf het begin af aan kunt proeven is niet te bevatten. Dat is dan ook een van de belangrijkste elementen welke deze casinogame zo geliefd maken.