John WayneMet een bekend thema gebaseerd op John Wayne kun je als speler op deze gelijknamige videoslot rekenen op verschillende kansen om geld te gaan winnen. In een op western gebaseerde lay-out zijn er bij deze gokkast 5 rollen te vinden, waarbij iedere rol de beschikking zal hebben over 3 symbolen.

Als je in gaat zetten op deze John Wayne videoslot zal je winsten kunnen vormen op een totaal van 25 winlijnen. Winnende combinaties kunnen bij John Wayne gemaakt worden door soortgelijke symbolen op een winlijn te draaien. Prijzen zullen daarbij uitgekeerd worden als je de combinatie start op de eerste rol en dus draait van links naar rechts.

Grafisch gezien is John Wayne als spel helemaal in orde en ook met de nodige geluiden heeft Playtech als ontwikkelaar ervoor gezorgd dat je hierin een optimaal compleet spel aan kunt treffen.

Wild symbolen John Wayne

Als je tijdens het draaien van de rollen het Wild symbool aantreft kun je deze gebruiken om andere symbolen te vervangen. Op die manier kun je een winlijn met reguliere symbolen compleet krijgen of meer geld winnen door een Wild aan een winnende combinatie toe te voegen.

Hou er tijdens het draaien van de rollen rekening mee dat de Wild symbolen alleen in staat zijn om de reguliere symbolen te vervangen. Scatters en bonus symbolen zijn dus niet voor vervanging beschikbaar. Je kunt de Wilds van John Wayne niet alleen als symboolvervanger draaien, maar ook als eigen uniek symbool. Heb je 2 of meer van deze symbolen op een winlijn? Dan wordt er een uitbetaling gewonnen op basis van het aantal symbolen.

The Duke Badge

De badge die je als symbool kunt draaien bij de John Wayne speelautomaat is beschikbaar als een Scatter. Je kunt hiermee een random cash prijs winnen door minimaal 3 van deze symbolen willekeurig op de rollen te draaien. Als je 3 Scatters draait krijg je een random prijs van 4 tot 8 keer je inzet. Dit is 20 tot 30 keer je inzet bij 4 Scatter symbolen en 80 tot maar liefst 120 keer de inzet als je op iedere rol een Scatter hebt weten te draaien.

John Wayne?s Ranch Bonus

Als je het bonussymbool op willekeurige posities van rol 1, 3 en 5 tegelijk gedraaid hebt wordt de John Wayne Ranch Bonus gestart. Tijdens deze bonus win je altijd minimaal 3 gratis spellen een keer 1 vermenigvuldiger. Met de kogels die je hebt kun je op de blikken schieten om nog meer prijzen te winnen. Hierbij kunnen extra free spins, een mystery Wild, extra kogels en een hogere vermenigvuldiger gewonnen worden.

John Wayne Playtech

Free spins draaien

Het aantal free spins dat je wint wordt bepaald tijdens John Wayne’s Ranch Bonus. Zodra de free spins gestart worden bij deze speelautomaat zullen de rollen automatisch draaien op basis van de laatste inzet. De extra Wild kan gedraaid worden voor alle symbolen behalve de Duke Badge en Scatters kunnen overal op de rollen winsten opleveren. Als je het More Free Games symbool tijdens de free spins weet te draaien op rol 3 worden er maar liefst 4 extra free spins aan je tegoed toegevoegd.

Bepaal je inzet voor het winnen van prijzen

Playtech staat uiteraard bekend om de brede inzetlimieten die zij voor hun spellen beschikbaar stellen. Als je John Wayne gaat spelen kun je om te beginnen altijd kiezen voor muntwaardes van 1 cent tot een maximum van liefst 50 euro. Het aantal winlijnen waar je mee speelt kun je in principe zelf bepalen.

Wil je echter spelen voor hoge kansen dan is het aan te raden om toch alle 25 lijnen te gebruiken. De minimale inzet met de muntwaardes van John Wayne is 25 cent bij het gebruik van alle winlijnen. Kies je voor hogere inzetten, dan kun je bedragen spelen tot een maximum van maar liefst 1250 euro per draai.

Beoordeling

Met een uitgebreide prijzentabel vinden wij dat Playtech bij deze gokkasten een duidelijk overzicht geeft van prijzen die gewonnen kunnen worden. Je kunt er bovendien ook de extra features in teruglezen zodat je als speler eigenlijk nooit voor een verassing zal komen te staan. Qua uiterlijk is John Wayne een top spel en ook de geluiden die gebruikt zijn passen goed bij het spelen. Al bij al vinden wij, na deze video slot gespeeld te hebben, dat je hier de spanning kunt ervaren die je zoekt als je een gokje gaat wagen.