Juice and FruitsWaar bij deze video slot Juice ‘n’ Fruits als thema fruit gekozen is mogen de vele voorkomende fruitsymbolen uiteraard niet ontbreken. Als je dit spel opent zal je direct zien dat Playson van verschillende lekkere stukken fruit een aantal drankjes heeft weten te maken. Dit spel is zeer uniek te noemen en kan makkelijk worden gespeeld door nieuwe spelers. Uiteraard is deze Juice ‘n’ Fruits ook uitermate geschikt voor de ervaren speler en zijn er door de rollen te laten draaien heel wat winsten te behalen.

Juice ‘n’ Fruits beschikt over 5 rollen en heeft 3 rijen die met symbolen gevuld kunnen worden. Naast de vele bekende symbolen die ook op fruitautomaten te vinden zijn, kunnen winsten bij Juice ‘n’ Fruits ook behaald worden met een 7 als symbool. Prijzen kunnen bij het spelen van deze video slot alleen gewonnen worden van links naar rechts. In dit geval betekend dat, dat je altijd minimaal 3 soortgelijke symbolen op een winlijn zal moeten draaien. In totaal zijn er bij deze slot 10 winlijnen aanwezig. Een prijs zal daarop alleen geldig zijn als het eerste symbool van de combinatie start op de eerste rol van het spel.

Winnen tijdens een Gamble functie

Iedere prijs die je tijdens het spelen van Juice ‘n’ Fruits weet te winnen kan een Gamble functie activeren. Deze functie is geheel naar eigen inzicht te gebruiken, waarbij er geen verplichtingen zijn. Je kan dus ook gewoon direct de gewonnen prijs nemen. In de Gamble functie is het mogelijk om je gewonnen prijs te verdubbelen of te verviervoudigen. Je moet raden wat voor kaart er weergegeven zal worden, waarbij je voor een verdubbeling kunt kiezen uit rood of zwart. Wil je een verviervoudiging van je prijs kunnen winnen? In dat geval moet er gekozen worden uit harten, schoppen, ruiten of klaver.

Juice 'n Fruits gokkast

Maak ook gebruik van de autoplay

Om draaien van de rollen bij Juice ‘n’ Fruits een stukje makkelijker te maken heeft Playson ervoor gekozen om een autoplay functie toe te voegen. Hiermee kan je de rollen met een eigen bepaalde inzet een X aantal keren laten draaien. Winsten die tijdens deze automatische speelfunctie behaald worden zullen uiteraard direct aan je account worden toegevoegd. Daarbij is het tussentijds ook mogelijk om het roer weer terug in eigen handen te nemen, daar je de autoplay functie naar eigen wens tussentijds kunt onderbreken.

Speel met een eigen inzet of speel gratis

Je kunt Juice ‘n’ Fruits gratis spelen om het spel te leren kennen, maar uiteraard ook voor je plezier. Met gratis credits kan je de rollen laten draaien en zien hoe dit complete spel in zijn werk gaat. Anderzijds is het bij het spelen van een video slot als Juice ‘n’ Fruits natuurlijk ook mogelijk om met echt geld aan de slag te gaan. Met een eigen speeltegoed kan je de muntwaardes veranderen en ook het aantal winlijnen naar eigen inzicht instellen.

Voor het bepalen van de inzetlimieten gaan wij er uiteraard vanuit dat je alle winlijnen zal gebruiken om zo de meeste kansen op winst te hebben. Muntwaardes kunnen bij Juice ‘n’ Fruits ingesteld worden van 1 cent tot en met 3 euro. Minimaal wordt er bij het gebruik van alle winlijnen dus gespeeld met een inzet van 10 cent per draai. De maximale inzet die je kunt plaatsen komt uit op een bedrag van 30 euro per draai.

Beoordeling

Dankzij de brede inzetlimieten is Juice ‘n’ Fruits volgens ons bereikbaar voor ieder budget. Je kan Juice ‘n’ Fruits met lage inzetten spelen, maar ook voor spelers met een hoge budget zijn er voldoende mogelijkheden om de rollen van het spel te laten draaien. Wat jammer is bij dit spel is dat er geen Wild of Scatter symbolen aanwezig zijn. Anderzijds kan je makkelijk tot een winst komen met slechts 7 verschillende symbolen in dit spel en kunnen prijzen daarbij ook nog eens erg hoog oplopen. Ontdek Juice ‘n’ Fruits zelf en zie wat voor mogelijkheden jij hier hebt om tot een winst te kunnen komen.