Als je een liefhebber bent van videoslot machines en je vindt dat het allemaal wel een beetje pittiger mag, dan biedt software provider WMS de oplossing in de vorm van de Jumpin Jalapenos videoslot. Je zou deze slot al kunnen kennen van Konami in de versie van fysieke casino’s. WMS heeft de taak op zich genomen om de online versie hiervan te produceren. Het verhaal van de Jumpin Jalapenos slot speelt zich af in een klein Mexicaans stadje waar een Jalapenos eetwedstrijd wordt gehouden. Veel heter dan dit kan het niet worden. Natuurlijk, zoals het bij een standaard eetwedstrijd hoort, gaat het erom om zoveel mogelijk Jalapenos te verslinden. Hoe meer Jalapenos je tot je neemt, hoe hoger de winsten. Waar wacht je nog op?

Algemene slot details

De Jumpin Jalapenos slot wordt gespeeld op 5 rollen en telt een maximum van 50 winlijnen. De rollen 1 en 5 tellen elk vier symbolen, terwijl de rollen 2, 3 en 4 vijf symbolen laten zien. Je doel is uiteraard om zoveel mogelijk winnende combinaties van symbolen op de geactiveerde winlijnen te maken. Het aantal winlijnen dat je kunt activeren is minimaal 2 en maximaal alle 50. Op deze manier kan je er dus zeker van zijn dat je ook met een kleine inzet al kunt spelen op deze videoslot.

Jumpin Jalepenos gokkast spelen

Je vindt in de Jumpin Jalapenos slot de gewoonlijke symbolen zoals 10, J, Q, K en A die de lagere waarden vertegenwoordigen. Maar er zijn natuurlijk ook symbolen aanwezig die meer waard zijn, welke onder andere worden weergegeven door taco’s, een Mexicaanse gitaar en cactussen. Om op een overzichtelijke manier te bekijken welke combinaties van symbolen welke waarde vertegenwoordigen, raden we je aan om de uitbetalingstabel op het spel zelf goed te bekijken. Maar reken er maar op dat de wins net zo heet zijn als de Jalapenos zelf. Wat daarnaast ook zeker de moeite waard is om te benoemen, is dat de RTP van de Jumpin Jalapenos videoslot is vastgesteld op 96,03%, wat vrij hoog is. Genoeg te winnen dus!

Bonusfeatures

Zoals in de meeste moderne videoslots zijn er ook op de slot Jumpin Jalapenos Wild symbolen en Scatters te vinden. Het Wild symbool wordt weergegeven als een typische Mexicaan. Deze zal zoals gewoonlijk alle reguliere symbolen op de rollen vervangen. Dit om je te helpen meer winnende combinaties te maken. Let erop dat de Wild geen Scatters zal vervangen.

Krijg je het voor elkaar om minimaal 3 Scatter symbolen in de vorm van Jalapenos op de rollen 2, 3 en 4 te draaien? Dan mag je jezelf gelukkig prijzen en kan je gaan genieten van maar liefst 12 gratis spins. Hoewel er geen vermenigvuldigers bij de gratis spin rondes te vinden zijn heb je wel de mogelijkheid om een Wild symbool te draaien die zich kan ontwikkelen tot een stapel Wilds op de betreffende rol. Wat overigens ook een voordeel van de Jumpin Jalapenos videoslot is? Dat is dat je ook tijdens de gratis spins modus wederom 12 gratis spins kunt verdienen. Op deze manier krijg je de kans om mooie winsten binnen te halen zonder in te moeten inzetten.

Jumping Jalapenos ontdekken

De algehele look & feel van deze online gokkast van WMS neemt je daadwerkelijk mee in de sferen van de gezelligheid in het Mexicaanse dorpje waar het verhaal zich afspeelt. Omringt door cactussen en vrolijke geluiden waan je jezelf onder de Mexicaanse zon. Zo raak je virtueel in de ban van de Jalapenos. Daarnaast biedt deze videoslot met een RTP van 96,03% prima kansen om er mooie winsten uit te slepen. Naast de dertien verschillende symbolen waarmee je door het maken van winnende combinaties prijzen kunt verdienen zijn er ook Wilds. Bovendien kun je er ook nog gratis spins op behalen.