Jungle Games is een online videoslot van NetEnt met als thema een Afrikaanse safari waar de dieren fanatiek aan sport doen. Geniet van de graphics en geluidseffecten rechtstreeks uit de Afrikaanse wildernis met 5 rollen en 20 variabele inzetlijnen. Win je geld met de Wilds, Scatters, Free Spins en mooie 3D graphics. Als je om echt wilt spelen ben je minimaal 40 cent per draai kwijt voor alle winlijnen. Voer dit op tot €40 per draai als je echt wilt gokken.

Jungle Games

Jungle Games spelen

Trek je wandelschoenen aan en ga mee naar de Afrikaanse savanne met de Jungle Games videoslot. De symbolen op deze gokkast zijn erg grappig zoals een boksende leeuw, giraffe met basketbal, een aap die gewichten heft, een zwemmend nijlpaard en een pingpong spelende krankzinnige neushoorn. Voor de kleine prijzen zijn de sport accessoires gereserveerd als bokshandschoenen, tafeltennis batje, gewichten, een basketbal, een zwembrilletje met handdoek en een fluitje. Doe mee met de Jungle Games, waar de exotische dieren sporten en geld voor jou proberen te verdienen. De geluidseffecten zijn perfect geschikt als de jungle dieren grommen en lachen op de achtergrond, en de rollen draaien op het ritme van de Afrikaanse drums.

Extra’s

Het Wild Multiplier symbool is een Jungle Games eerste plaats trofee, en de Scatter wordt vertegenwoordigd door de gouden medaille. The Wild trophy betaalt maximaal 10.000 credits wanneer je er 5 draait op de rollen. De maximale uitbetaling op deze gokkast is 200.000 munten. Het Wild symbool kan voor elk symbool tellen met uitzondering van de Scatter. Alle betalingen met een Wild worden verdubbeld. Het Scatter teken is ook een Multiplier en vermenigvuldigt de winsten met het aantal Scatters die worden weergegeven.

aap jungle games

Auto Play

Jungle Games biedt ook een auto Play functie, die het mogelijk maakt om maximaal 1000 automatische spins in te stellen. Deze spins zullen net zo lang doorgaan tot je op de Auto Play knop klikt. Als je 3 of meer Scatter symbolen draait op een winlijn activeer je de Pick Win functie. Klik vervolgens op de Scatter symbolen om je prijzen te onthullen. Free Spins of alle winsten tijdens de Free Spins functie wordt vermenigvuldigd met een Multiplier tussen de 1 en 5 keer. Activeer nog meer gratis spins tijdens de Free Spins modus door nog een keer 3 Scatters te draaien.

Conclusie

Jungle Games is een online gokkast met een knipoog. In plaats van de standaard Afrikaanse dieren vind je grappige cartoon figuren die aan het sporten zijn tijdens de Jungle Games. Win samen met de vrolijke Afrikaanse dieren veel geld door de medailles en bekers te winnen. Met de echte dierengeluiden op de achtergrond erg leuk om te spelen!