De Kangaroo Land slotmachine is iets voor jou

Deze gokkast van EGT is wel iets heel bijzonders. Beleef een reis over de Australische vlaktes, en spot de lokale bevolking en de vele dieren die het continent rijk is. Daarvoor krijg je de mooiste prijzen. Met speciale beesten zoals het vogelbekdier, de kaketoe, de koala, en natuurlijk de kangoeroe, kan je je geluk niet op. Australië heeft van alles te bieden, en de Aboriginals laten je maar al te graag de weg zien in hun prachtige land. Dat kan nu dankzij de speciale technologie van EGT ook gemakkelijk op je mobiele telefoon – voor extra spelcomfort en flexibiliteit.

Op reis door de Outback

Kangaroo LandMet het leuke thema van deze gokkast hoef je je niet te vervelen terwijl je in de prijzen valt. EGT staat bekend om hun prima ontworpen en leuk uitgevoerde slotmachines, en de Kangaroo Land vormt daar zeker geen uitzondering op. De symbolen, maar ook de achtergrond en de muziek zijn helemaal in thema, en de grappige beesten vieren met behulp van een leuke animatie iedere winst die je pakt. Daarmee is Kangaroo Land een hele vriendelijke en sympathieke gokkast, waarop je je heerlijk uit kunt leven.

Spot wilde dieren en val in de prijzen

Vanaf het eerste moment dat je draait met deze gokkast heb je kans op geweldige prijzen. Spot je vogelbekdieren of kaketoes in de bosjes, dan win je tot wel 4.000 munten. Met struisvogels en koala’s loopt dat al snel op tot 7.000 munten. Krijg je de sympathieke Aboriginals te ontmoeten, dan kun je daar meteen 20.000 munten voor verdienen. Vijf oorspronkelijke bewoners van Australië op een rij levert zelfs een indrukwekkende 40.000 munten op. Zij laten je kennismaken met de mooiste plekjes van de Outback, waarmee je de allergrootste prijzen kunt winnen.

Wilds in Australië

De boemerangs vliegen je om de oren in het wilde Australië. Drie van deze scattersymbolen leveren al meteen een gratis Spinronde op, waarbij je 15 gratis spins krijgt – die ook weer opnieuw de oorspronkelijke bonus kunnen opleveren. Tijdens deze gratis rondes strekken de kangoeroes – de wilds van het spel – zich uit over de hele rol, waar ze graag wegspringen om plaats te maken voor andere symbolen zodat je de meest geweldige combinaties kunt maken. Vergeet ook niet het jackpotspel, dat deze gokmachine nog aantrekkelijker maakt.

Zo nu en dan krijg je op willekeurige momenten na een spin plots een bonusspel, waarin je kaarten kiest die bepaalde prijzen verbergen. Worstel je door vier spannende levels, en je wint de steeds meegroeiende jackpot in één keer. Bij prijzen tot 14.000 munten kun je bovendien een Double-Or-Nothing inzetten: verdubbel je prijs, of verlies alles in één keer.

Kangaroo Land gokkast

Jij stelt de voorwaardes

Tijdens je ontdekkingstocht door dit prachtige continent maak je gebruik van de flexibiliteit waar de machines van EGT bekend om staan. Bepaal zelf hoeveel je inzet en voor welke kredietwaarde je speelt, zodat je reis altijd leuk blijft. Zowel voor spelers die op zoek zijn naar lage limieten, als voor ervaren spelers die het liefst werken met een flinke inzet en niet bang zijn om grote bedragen te vergokken, is de Kangaroo Land-gokkast geschikt. Het is heel simpel: kies jouw favoriete kredietwaarde en inzet, en geef er een flinke draai aan.

Een spannende rit door hartje Australië

Australïe staat bekend als het mooiste continent op aarde. De vele wilde dieren die je tegenkomt op je reis door Kangaroo Land vormen daar eigenlijk al een bevestiging van. Genieten van je ontdekkingen is nog nooit zo makkelijk geweest met de hoge uitkeringen, de vele bonusopties en het spannende jackpotspel. Dus waar wacht je nog op? Trek je stoute schoenen aan en ga de uitdaging aan, met deze prachtige gokkast van EGT. Speel nu met de Kangaroo Land gokkast en wie weet spot jij precies de goede combinatie dieren, waarmee je een enorme winst kunt pakken.