kangaroo vs AliensWanneer je online wilt gaan inzetten bij een video slot, dan zal je al snel ontdekken dat de meest realistische thema’s tot thema’s met fantasie te vinden zijn. Deze Kangaroo vs Aliens video slot van Playson is zo’n slotmachine die over de nodige dosis fantasie beschikt. Helemaal niet erg, want er zijn vele geldbedragen te winnen en bovendien is het spelen van dit spel erg leuk. Bij de ontwikkeling van Kangaroo vs Aliens heeft de ontwikkelaar aan alle nodige elementen gedacht. Het spel is hiermee grafisch gezien helemaal in orde en ook de geluiden passen goed bij het thema van Kangaroo en Alien.

Gratis video slots spelen of winnen met geld

Kangaroo vs Aliens is een video slot die je gratis kan spelen om te leren kennen. Je kan de rollen laten draaien en zo zien of je dit spel leuk vind. Daarnaast is het natuurlijk ook wel fijn dat je kunt kijken of er voldoende mogelijkheden zijn om winsten te behalen en of je het spel goed begrijpt.

Heb je het spel helemaal door, dan kan je Kangaroo vs Aliens voor geld gaan spelen. Met een klein risico bij een echte inzet kan je heel wat geldprijzen in de wacht slepen. Om tot een inzet te komen kan je bij het spelen van deze video slot de inzet veranderen door de muntwaardes aan te passen. Als alle winlijnen gebruikt worden moet er minimaal worden gespeeld met een inzet van 25 cent. Anderzijds kan je deze slotmachine maximaal spelen met een inzet van 125 euro per draai.

Wild winsten

Om het spelen van deze slot helemaal spannend te maken heeft Playson aan Kangaroo vs Aliens een Wild symbool toegevoegd. De Alien die je kunt draaien is het Wild symbool en kan alle symbolen vervangen in een combinatie, behalve de Scatter. De Scatter kan juist niet vervangen worden, omdat deze een andere functie binnen het spel vervuld. Als je reguliere symbolen weet te draaien in combinatie met 1 of meerdere Wilds, dan wordt er een prijs uitgekeerd.

De gewonnen prijs is altijd gebaseerd op de prijs die je normaalgezien gewonnen zou hebben met dat aantal reguliere symbolen. Anderzijds is het met de Wild symbolen ook mogelijk om een unieke prijs binnen te halen. Heb je 1 Wild op rol 1, dan krijg je al een uitbetaling. Voor alle winsten, dus ook voor de Wilds, geldt dat deze alleen uitbetalen als deze van links naar rechts op een winlijn gedraaid worden.

Kangaroo vs Aliens gokkast

Scatter winsten en Free Spins

De Kangaroo die je bij Kangaroo vs Aliens kunt draaien is als Scatter symbool bedoeld. Zonder dat een winlijn gevolgd hoeft te worden kan je met deze Scatters een prijs binnen halen. De prijs die achter het aantal Scatters in de prijzentabel wordt aangegeven betekend een vermenigvuldiging van je inzet.

In dit geval zal je bij 3 Scatters 5x de geplaatste inzet uitbetaald krijgen en bij 4 Scatters is die een vermenigvuldiging van 20x. Als je op iedere rol een Scatter symbool gedraaid hebt wordt er een vermenigvuldiger uitbetaald van 500x de geplaatste inzet. Wanneer je 3 Scatter symbolen of meer draait worden er bovendien altijd 10 free spins toegekend. Op basis van de laatst geplaatst inzet kunnen er dan in 10 draaien vele gratis prijscombinaties gevormd worden en zo heel wat geld opleveren.

Beoordeling

Bij het openen van deze video slot is het net of Kangaroo vs Aliens erg druk en lastig is om te spelen. Als je eenmaal aan het spelen bent is dit echter niet waar en voldoet het spel aan alle verwachtingen die je van een video slot mag hebben. Met de Wilds, Scatters en Free Spins kunnen namelijk heel wat winsten worden binnengehaald, bovenop de reguliere symbolen die je in een combinatie kunt draaien. Met de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een inzet en een duidelijk overzicht van prijzen vinden wij Kangaroo vs Aliens een topper uit het assortiment van Playson. Dit is dan ook een slotmachine die je echt niet mag missen en minimaal een keer geprobeerd zal moeten hebben.