King of Africa, een koninklijk leven voor even

Veel landen ter wereld spreken tot je verbeelding. Toch zal één land er bovenuit springen omdat het natuurschoon, oude goden, een jungle vol wild fruit en wilde dieren tot een prachtig geheel combineert. We hebben het in dit geval over Afrika. Met zijn eindeloze savannes en ondoordringbare oerwouden is dit een continent wat bij velen populair is. Wie denkt aan deze taferelen krijgt ogenblikkelijk Tarzan-achtige beelden in zijn gedachten, en avonturiers denken aan romantische safari’s in de wildernis, en aan eindeloze zonsopgangen en zonsondergangen. De vaste fans van slots spelen zijn in de loop der jaren al verwend doordat dit thema geregeld terugkwam in slots spelen.

De successen die zijn behaald met slots spelen over dit thema worden nu teniet gedaan door spelontwikkelaar WMS gaming. WMS gaming brengt het spel King of Africa uit, volgens de meest recente G+ technologie. Dit geheel staat garant voor een heleboel speelplezier waarbij jij je even de koning van Afrika zal voelen.

King of Africa, het uiterlijk van het spel

king of africaNatuurlijk kijk jij graag naar mooie landschappen en waan jij je graag in de Afrikaanse wildernis, maar daarnaast wil jij natuurlijk dit mooie slots spel spelen.
Je speelt het spel op 5 wielen, en het spel King of Africa heeft 20 winlijnen. Op die winlijnen vind je symbolen terug die helemaal zijn afgestemd op het thema van dit spel. Je treft een keur aan wilde dieren aan zoals leeuwen, impala’s, zebra’s, olifanten en daarnaast tref je ook brandende bomen, Zoeloe schilden en mooie Afrikaanse kettingen. Het thema is tot in details uitgewerkt om het spel voor jou zo spannend en interessant mogelijk te maken.

Wanneer jij het King of Africa symbool voorbij ziet komen is het geluk volledig aan jouw kant; dat is namelijk in dit spel het Wild symbool. Het Wild symbool kan ieder symbool op de winrij vervangen om een winnende combinatie te maken.

Daarnaast wordt er in het spel King of Africa ook gebruik gemaakt van een scatter symbool in de vorm van een brandende boom. Wanneer je meerdere van deze scatter symbolen op je wielen weet te krijgen trigger je de gratis spins. Zonder de scatters kan je ook wel twee gratis spins verkrijgen; dan komt Hot Hot Penny om jou te redden, terwijl de wielen opnieuw voor jou worden rondgedraaid. Oorspronkelijk kan je 8 gratis spins winnen, maar wat dit spel zo enorm leuk maakt is het ‘kies de doos’spel waarbij je 3 tot 5 tegels moet selecteren. Iedere tegel onthult een extra prijs. Je kan op die manier extra spins behalen die variëren van 1 gratis spin tot maar liefst 30 gratis spins wanneer jij de gouden munten weet te vinden in dit spel.

Jouw winst bij King of Africa

Dit brengt ons bij jouw winstkansen in King of Africa. Je kan namelijk nog een extra Wild over je scherm heen krijgen, in de vorm van een giraffe met een hele lange nek. Deze giraffe is in staat om het hele wiel te bedekken met zijn lange nek. Je kan meermalen een giraffe-Wild op je scherm krijgen waardoor je heel snel een aantal winlijnen tegelijk kan verkrijgen.

Hoge bedragen winnen bij King of Africa is dus eerder regel dan uitzondering voor spelers die een dosis tactiek en
geluk weten te combineren.

Je maximale winst bij dit spel is 15000 euro. Dat is een leuk bedrag waarvan je bijna zelf wel op een echte safari naar Afrika zou kunnen gaan), en je kan inzetten vanaf het lage instaptarief van € 1 cent. Het spreekt voor zich dat jouw winst hoger wordt naar mate je meer weet in te zetten bij dit spel. Aan je free spins zal het niet liggen. Tijdens free spins is het niet mogelijk om inzet te verliezen, terwijl je wel des te meer winstkansen hebt.