King Tiger videoslotIn de jungle die je bij deze King Tiger videoslot aan zal treffen kan er natuurlijk maar één de baas zijn en dat is de tijger. Als je deze videoslot gaat spelen zal je direct zonder verplichtingen aan de slag kunnen gaan. Dit betekend dat je geen inzetten voor geld hoeft te plaatsen, maar dat je ook gratis King Tiger zou kunnen gaan spelen. Anderzijds is inzetten voor echt geld natuurlijk wel gunstig, omdat je alleen op die manier tot het behalen van een winst zal kunnen komen.

Als je in gaat zetten kan dit bij dit spel op maximaal 20 winlijnen met muntwaardes van 1 cent tot en met 2 euro. Ervanuit gaande dat je voor de hoogste kansen op winst gaat, en dus 20 winlijnen zal gebruiken, is er een minimaal bedrag nodig van 20 cent om op de rollen mee te kunnen gaan spelen. Wil je met een hoger budget gaan spelen en zijn hoge inzetten geen probleem? De maximale inzet die bij King Tiger geplaatst kan worden komt uit op een bedrag van maar liefst 40 euro per draai.

Alle symbolen zijn beschikbaar op de King Tiger

De symbolen die je tijdens het spelen van King Tiger aan zal treffen zijn geheel ingericht op het thema. Daarbij wordt als extra gebruik gemaakt van de 10, J, Q, K en A, die uiteraard ook in meerdere videoslots een rol spelen. Om te kunnen winnen mag er gebruik worden gemaakt van alle voorkomende symbolen. Bij King Tiger zullen deze gedraaid worden op 5 rollen en zijn er per draai 15 symbolen te zien om mee te winnen. Op de 20 winlijnen kun je alleen winnen als er een combinatie van gelijkwaardige symbolen gedraaid wordt vanaf rol 1 en deze loop van links naar rechts op aaneengesloten rollen.

Uiteraard zijn er op die manier heel wat verschillende prijzen te winnen en kun je ook meerdere winlijnen tegelijk tot een uitbetaling laten komen. Als je nou vooraf wilt weten welke prijzen er voor combinaties bij King Tiger allemaal aanwezig zijn zal je een kijkje moeten nemen in het uitbetaalschema. Deze open je door op de info button te klikken, die je helemaal links in het rijtje met knoppen aan zal treffen.

Makkelijker geld winnen met een Wild

Reguliere symbolen zijn er bij King Tiger uiteraard genoeg om prijzen mee te vormen. Toch heeft NextGen bij deze speelautomaat ook een Wild als extra toegevoegd. Dit is een Stacked symbool, wat betekend dat je eenvoudig meerdere tijgers als Wild op elkaar zal mogen draaien.

Met de Wild zelf kun je geen eigen combinatie vormen. Dit komt voort uit het feit dat je deze alleen op de rollen 2, 3 en 4 bij dit spel zal vinden en je deze zo dus alleen als vervanger kunt inzetten. Als vervanger kun je met de Wild alle symbolen vervangen om een combinatie. Alleen de Scatter zal met een eigen functie hierbij voor vervanging uitgesloten zijn.

King Tiger NextGen

Extra functies en free games

Hoewel je wellicht niet zou verwachten dat er nog veel meer extra functies bij King Tiger aanwezig zijn is dit toch het geval. De roze bloem die je op dit spel als symbool kunt draaien wordt namelijk gebruikt als een Scatter symbool. Hiermee zal je kunnen winnen zonder een winlijn te moeten volgen, waarbij je al vanaf 2 symbolen een vermenigvuldiging van je inzet zal kunnen genieten. Als er echter 3 of meer Scatter symbolen gedraaid worden zal je ook nog eens voorzien worden van een standaard aan 10 free games.

Met deze gratis draaien kun je heel wat prijzen binnen halen door de combinaties uit het uitbetaalschema te vormen. Als je een juiste combinatie weet te vormen zal je direct de gewonnen prijs keer 3 uitbetaald krijgen dankzij de aanwezige vermenigvuldiger. Weet je het tijdens deze modus voor elkaar te krijgen om opnieuw minimaal 3 Scatters te draaien? In dat geval worden er direct 10 extra free games toegekend om een prijs mee te winnen.

Beoordeling King Tiger videoslot

Als je op deze King Tiger videoslot gaat spelen zal je meer krijgen dan je in eerste instantie verwacht. Als je onze review gelezen hebt zal je ondertussen wel hebben gezien dat er vele kansen op winst geboden worden, die allemaal tot stand zullen komen door middel van de extra functies die bij dit spel toegevoegd zijn. Aangezien ook grafisch en geluidstechnisch aanwezig is kunnen wij de King Tiger gokkast kronen tot een ware topper in het spelassortiment van NextGen Gaming.