Speel het indrukwekkende Kingdom of the Titans

Bij deze gokautomaat draait alles om de Titanen, de legendarische reuzen uit de Griekse mythologie die in de Gouden Eeuw heersten. De rollen zijn voorzien van veel symbolen op basis van de legenden met inbegrip van een god en een godin, gouden kogelvrije vesten, een gouden helm, gouden munten, een blauw gekleurde urn en een lauwerkrans. Het spel bestaat uit een groot aantal historische standaard slots maar de extra toegevoegde spin streak functie verandert de mogelijkheden.

Alles wat je over Kingdom of the Titans wilt weten en meer

Op het eerste zicht valt deze gokautomaat misschien een beetje tegen. De graphics komen basic over. Gelukkig is een eerste indruk slechts een indruk en de verrassing is des te groter wanneer je met spelen begint. De bijbehorende soundtrack, een trompet ensemble geeft je het gevoel van een gladiator arena te betreden. De gokautomaat bestaat uit vijf rollen met 30 winlijnen die je allemaal tegelijk kunt bespelen. Bij het kiezen van de inzet voor een spin heb je twee opties. De eerste optie is een klassiek paneel waar je inzet per lijn kunt bepalen en die wordt vermenigvuldigd met 30. Het ‘snelle inzet’ paneel laat je een aantal draaibare hokjes zien met daarop vermeld de totale inzet. Klik op een van hokjes en de gokautomaat gaat draaien.

Om te kunnen winnen in Kingdom of the Titans moet je minimaal drie opeenvolgende symbolen in een rij van links naar rechts laten landen. De god en de godin zijn de best betalende symbolen waarmee je 500 munten wint als je er vijf van op een rij hebt. Alle andere symbolen laten je respectievelijk tussen 250 en 50 munten winnen voor vijf symbolen. Hoewel deze bedragen misschien wat aan de lage kant lijken, is dit het gevolg van de spinning streak functie.

Kingdom of the Titans spinning streak functie

kingdom of the titansDe spinning streak functie is absoluut origineel. Iedere keer als je een winnende spin hebt, krijg je meteen een andere free spin. De winnende symbolen van de eerste spin blijven op hun plaats zodat je deze om kunt zetten in een nog grotere overwinning. Als je een andere overwinning boekt tijdens de ‘respin’ dan heb je gelijk recht op een volgende free spin. Het is zo dat op dat moment de free spins door blijven gaan tot je stopt met winnen. Hierdoor kun je enorm winstgevende spins creëeren door op meerdere lijnen te winnen. Dit is gelijk de reden waarom de pay-out in eerste instantie wat aan de lage kant lijken.

Benut de Free Spins feature optimaal

Je komt in de free spins ronde terecht als je 5 symbolen of meer van de berg scatter symbolen in lijn laat landen. Dit lijkt wellicht aan de hoge kant maar als er drie landen krijg je een gratis re-spin waardoor het heel goed mogelijk is om op regelmatige basis 5 gelijke symbolen te hebben. Tijdens de free spin rondes is de spinning streak functie aanwezig met in verbeterde vorm. Voor iedere re-spin krijg je na een overwinning een vermenigvuldigende factuur waardoor je winst alleen maar verder toeneemt.

Ondanks het feit dat het Kingdom of the Titans spel je op het eerste zicht wat standaard en misschien zelfs onhandig voor kan komen veranderd dat op het moment dat je begint te spelen. Het is een gebruiksvriendelijk spel waar je snel een aantal dezelfde symbolen in weet te verzamelen. Maak kennis met Kingdom of the Titans en laat je verrassen door de interessante spinning streak functie die het spel bezit. Je kunt kiezen voor een minimale of iets hogere inzet en door te winnen kun je deze een behoorlijk aantal keren vermenigvuldigen.