KISS, voor wie zijn klassiekers kent

Wie is er niet groot geworden met de muziek van KISS? De scheurende gitaarsolos en mannen met hun woest geschminkte gezichten en wilde pruiken afgewerkt met bizarre kostuums. Deze gave rockband vormt het thema van het slots spel KISS. Je wordt verwelkomd met een scheurende gitaarsolo, en de artiesten verschijnen op allerlei manieren in beeld. De muzikale effecten die aan dit spel zijn toegevoegd zijn dan ook een hoogstandje van game ontwikkelaar WMS. Het spel heeft een aantal retro effecten die zijn toegevoegd om jou dat geweldige opzwepende game gevoel te geven. Zo wordt het spel gespeeld over 10 wielen in plaats van over 5. Dit is natuurlijk voor jou de ultieme gelegenheid om met de bandleden van KISS zoveel mogelijk geld binnen te harken. Lukt het jou om net zo succesvol te worden als de bandleden van KISS?

KISS, het uiterlijk van het spel

Het spel KISS is dus eigenlijk een klassieke dubbele fruit slots kast. Je speelt het spel over een dubbele set wielen. Je hebt daardoor niet 5, maar wel 10 wielen tot je beschikking om winst te behalen. De linker set speelwielen heeft ieder 4 rijen waarop je het spel speelt, maar de rechter set speelwielen gaat verder. Deze set heeft namelijk 5 rijen waar nog eens een extra set rijen aan kan worden toegevoegd onder het spelen. Je hebt dan ook nogal de beschikking over een behoorlijk aantal winrijen. De band KISS maakt bij hun optredens regelmatig gebruik van spectaculaire effecten op het podium zoals vuurwerk en lichtflitsen. Deze effecten zitten ook volop in het hele spel verwerkt; de vonken zullen letterlijk van de gokkast afspringen wanneer jij dit spel speelt. Ook de onnavolgbare muziek van KISS is een thema wat doorlopend terug komt wanneer jij dit spel speelt.

kiss

Jouw winkansen bij KISS

Je kan het spel spelen met 20, 40, 60, 80 of zelfs wel 100 winrijen tegelijk.
Hier ontstaat enige verwarring omdat de spelontwikkelaar WMS jou een aantal van 10,20,30, 40 of 50 winrijen aanbiedt. Reden hiervan is dat spelontwikkelaar WMS jou deze winrijen aanbiedt volgens het twee voor de prijs van één principe. Per winrij kan jij inzetten tussen de 1 eurocent en 5 euro, wat betekent dat jij per spin tussen de 10 cent en 250 euro kan inzetten. De symbolen die in dit spel worden gebruikt zijn de bekende kaartspelsymbolen die oplopen van 10 tot Aas.

Daarnaast vind je de 4 bandleden van KISS terug in de symbolen. Er is sprake van een Wild symbool in dit spel; in dit geval is dit het symbool van alle 4 de bandleden met de bekende make up die ze op het podium dragen. Het Wild symbool kan ieder symbool op het speelveld vervangen, met uitzondering van het KISS symbool. Krijg jij op de eerste 4 wielen een Wild symbool verzameld, dan wordt de grote set speelwielen ook voorzien van wild symbolen. Je speelt dan dus opeens met een dubbele set, wat ook dubbele winstkansen voor jou betekent. Verzamel jij op je 10 beschikbare wielen 3, 4 of 5 kiss symbolen, dan krijg je op indrukwekkende manier free spins. Deze free spins vergaar je volgens een schema;

– Heb je 3 scatters symbolen in je speelveld staan, dan krijg je 8 free spins, en je totale inzet wordt met 2 vermenigvuldigd.
– Heb je 4 scatters symbolen in je speelveld, dan krijg je maar liefst 12 free spins, en je totale inzet wordt vermenigvuldigd met 5.
– Ben jij de geluksvogel die 5 scatters symbolen heeft verzameld, dan bedraagt de buit maar liefst 20 free spins, en je totale inzet wordt vermenigvuldigd met 20.
Je ziet het; met wat tactiek en een heleboel geluk kan jij enorm hoge winst behalen tijdens dit gave spel.