La Cucaracha nextgen gamingVanaf het eerste moment dat je deze La Cucaracha videoslot opent zal je zien dat hier alles in een Mexicaanse stijl is uitgevoerd. Zowel de rollen als de symbolen en de achtergrond weten het thema dan ook heel goed weer te geven. Als je op deze La Cucaracha speelautomaat je inzetten gaat plaatsen kun je dat altijd doen op een totaal van 5 rollen. Om hierop geld te kunnen winnen dien je ervoor te zorgen dat er meerdere soortgelijke symbolen in een combinatie op een winlijn verschijnen.

Voor het winnen van prijzen heeft ontwikkelaar NextGen bij dit spel maximaal 25 winlijnen toegevoegd om te activeren. Prijzen worden daarop gewonnen van links naar rechts als een combinatie gevormd wordt op aaneengesloten rollen vanaf de meest linkse rol. Uiteraard kun je via het uitbetaalschema van La Cucaracha direct zien welke prijzen er gewonnen kunnen worden. Het enige dat jij hoeft te doen om dit schema weer te geven is op de info button klikken.

Chilipepers zijn Wild op de La Cucaracha slot

Op de rollen van La Cucaracha kunnen de chili pepers gedraaid worden als Wild symbolen. Dit betekend dat je met dit symbool alle andere symbolen zal kunnen vervangen, waarbij alleen de Scatters voor vervanging uitgesloten zullen zijn. Als je de Wild van dit spel op de rollen draait moet je weten dat deze alleen als vervanger beschikbaar is en er met dit symbool geen reguliere combinaties gevormd kunnen worden. Je zal de Wild dus kunnen gebruiken om reguliere symbolen in een combinatie te completeren, maar ook om een combinatie die een prijs oplevert te verlengen.

Mexicaanse Scatter symbolen

De Mexicaan die je op de rollen van La Cucaracha aantreft is uitgeput, maar des ondanks toch te gebruiken als een Scatter symbool. Dit houdt in dat je deze zonder een winlijn te moeten volgen mag draaien om een prijs aan je saldo uitgekeerd te kunnen krijgen. Als je minimaal 2 Scatters draait wordt je inzet meteen vermenigvuldigt. Heb je 3 Scatter symbolen of meer op de rollen van La Cucaracha gedraaid? In dat geval zal je bovenop je prijs meteen 10 free games krijgen om mee te spelen. Hierbij zal je voor een draai geen geld kwijt zijn en zullen de prijzen die je wint bovendien ook nog eens standaard als verdubbeling uit worden betaald.

La Cucaracha video slot

Chili bonus

Naast de Scatters en de Wild functie van de chilipepers zal je bij La Cucaracha ook nog in een bonus terecht kunnen komen. Om de bonus te starten zal je een chilipeper moeten draaien op de rollen 2, 3 en 4. Als je dit lukt kom je terecht op een markt, waar je 3 kramen mag selecteren. Iedere kraam die je gekozen hebt zal de Chili-ow meter doen stijgen voor het winnen van prijzen. De prijs die je wint zal direct na je derde keuze aan je saldo toegevoegd worden. Belangrijk om te weten is dat je de bonus niet alleen zal kunnen starten tijdens het hoofdspel, maar ook tijdens het spelen van de free games van La Cucaracha.

Inzetlimieten La Cucaracha videoslot

Voor het behalen van een winst is het bij La Cucaracha uiteraard noodzakelijk om je inzetten voor geld te gaan plaatsen. Als je op alle maximaal 25 winlijnen gaat spelen zal je hierdoor uit gaan komen op een minimale inzet van 25 cent per draai en kan er maximaal een bedrag worden gespeeld van 50 euro. Deze inzetten kun je tot stand laten komen door het aantal winlijnen in te stellen en door te kiezen voor een muntwaarde. Deze muntwaardes kunnen bij La Cucaracha in worden gesteld van 1 cent als minimum tot en met 2 euro als een maximum. Als je gratis op deze videoslot wilt spelen is dat natuurlijk ook een optie. Hiervoor zal je direct na het laden de beschikking krijgen over maar liefst 1000 euro virtueel speeltegoed.

Beoordeling

Bij de ontwikkeling van La Cucaracha was het de bedoeling van NextGen om het thema door te voeren in de lay-out en in de extra functies. Dit is uitstekend gelukt, wat het spelen van deze speelautomaat ook echt leukt maakt. Vooral interessant zijn natuurlijk de vele prijzen die je kunt winnen, waar je altijd overzichtelijk een uitbetaalschema van zal kunnen zien. Wat je budget is, met deze review is uiteraard wel gebleken dat er voor iedere speler binnen de inzetlimieten wel een bedrag te plaatsen zal zijn. . Spinata Grande van Netent is ook een mooie slot met Mexicaans thema.