De Lady Joker is een online videoslot van producent Amatic met als centraal thema een Lady Joker en andere kaartsymbolen. De set van 5 gekleurde kaarten is het beste betalende symbool op deze online gokkast gevolgd door de koning, vrouw en boer. De kleinere prijzen krijg je met de harten, ruiten, klaveren en schoppen symbolen. De joker is het Scatter symbool op deze gokkast, en kan voor grote prijzen zorgen. Maar de mooiste prijzen win je met het Lady Joker symbool zelf, de naamgever van deze online gokkast.

Lady Joker geeft je multipliers

Lady JokerAls het Lady Joker symbool op de rollen verschijnt het je dubbel geluk, want het is niet alleen het Wild symbool op deze slot, maar als je een prijs hebt, krijg je ook nog een willekeurige multiplier van x2, x3 of x5! Met de Lady Joker kan je dus heel veel geld verdienen als je ze op de rollen ziet.

Verder is deze gokkast vrij standaard net als alle andere gokkasten van Amatic. Hij heeft vijf rollen met vier rijen met totaal 50 winlijnen. Ook hier heb je weer de mogelijkheid om je prijs te gokken. Dat kan op twee manieren, gok op een kleur om je prijs te verdubbelen, of op de kaartsoort om de prijs te verviervoudigen. Gok je mis, dan ben je de prijs kwijt. Inzetten om echt geld kan vanaf slechts een dubbeltje tot 10€ per spin. Voor de recreanten is hij ook gratis te proberen.

Beoordeling Lady Joker videoslot

De Lady Joker videoslot is geen ingewikkelde gokkast wat veel mensen prettig vinden spelen. Je hebt eigenlijk maar twee dingen waar je rekening mee moet houden op deze slot, en dat is het joker Scatter symbool, en het Wild Lady Joker symbool met multiplier. De Lady Joker videoslot ziet er vrolijk uit met de bekende kaartsymbolen in felle kleuren. Voor de luie gokkers is er ook een AUTO functie zodat je niet zelf iedere keer hoeft te klikken, wel zo fijn. Als je dus een snelle en vrolijke online slot wilt spelen met niet te veel poespas, dan is de Lady Joker iets voor jou. Hou je meer van veel bonusgames en features, dan zijn de gokkasten van Betsoft een goed alternatief.