Lady of Fortune videoslotLady of Fortune is zonder twijfel een van de regelrechte klassiekers van de online slots. Play ’n Go produceerde dit spel al een hele poos terug en nog is het spel geenszins gedateerd. Het spel wordt gespeeld op vijf rollen met vijftien winlijnen maar er is meer.

Ondanks dat je namelijk kunt inzetten vanaf 1 cent per winlijn (je kunt dus vanaf 1 cent inzetten maar wij raden aan met 15 cent te spelen zodat je alle winlijnen maximaal benut), speel je Lady of Fortune eigenlijk met meer winlijnen. Hoe dat zit? Je kunt namelijk bij dit spel aan twee kanten prijzen winnen. Dat wil zeggen wanneer je van links naar rechts, traditie gewijs, de symbolen combineert maar ook wanneer je van rechts naar links in een goede winlijn weet te krijgen.

Dit maakt het spel meteen een stuk aantrekkelijker want 15 winlijnen is over het algemeen geen aantal waar je enorm warm van loopt. Door de vele winlijnen die er dus zijn, zonder dat je het van te voren eigenlijk verwacht, zijn er veel kleine prijsjes op te pakken die toch nog wel de moeite zijn om voor te spelen. Wanneer je ze te laag vindt heb je bij dit spel overigens ook nog de mogelijkheid om er mee te gokken, dus dan kun je altijd nog voor grotere prijzen gaan spelen. Pas wel op dat je hiermee niet al je prijzen verspeelt.

Verder beschikt dit spel dat volledig in het teken staat van waarzeggerij en alles daar om heen over een auto play knop zodat je kunt doorspelen terwijl je misschien ook nog wat andere dingen moet regelen. Ook zit er een max bet knop op. De maximale inzet is overigens 18,75 dus je kunt ook nog eens best met die max bet knop gaan spelen. Wanneer je twijfelt over hoe veel je moet inzetten, speel dan eerst met nep geld. Dat is namelijk ook een optie bij deze kast.

Wilds en scatters bij de Lady of Fortune slot

Zoals bij veel online gokkasten, wordt het, ondanks de vele winlijnen op zowel links als rechts, pas echt leuk wanneer je de features en bonussen gaat triggeren. We zullen beginnen met het wild symbool. Die krijg je in Lady of Fortune namelijk niet zo heel vaak te zien. Wanneer je d’r zit is het op de derde rol maar dan is een prijs wel bijna altijd gegarandeerd omdat je dus ook van twee kanten speelt.

De wilds zijn dus schaars, maar zeker niet onverdienstelijk aangezien ze een vervanger zijn voor ieder symbool op het Lady of Fortune symbool na, maar die heb je weer nodig voor andere doeleinden. Dat symbool staat namelijk voor een scatter en wanneer je die een op rol 1, 3 en 5 hebt, heb je recht op de Crystal Ball Bonus.

In die bonus wordt niet heel veel van je gevraagd. Je moet namelijk gewoon een van de kristallen ballen kiezen en hopen dat je de bal weet te vinden die je het meeste geld oplevert. Deze prijzen kunnen variëren van een paar keer je inzet tot wel 100 keer of meer je inzet. Probeer dus altijd even door te spelen tot het je lukt om deze scatter de veroveren, deze komt namelijk niet zo heel vaak voor bij dit spel.

Lady of Fortune online gokkast

Lady of Fortune heeft een geweldig basisspel

Lady of Fortune onderscheidt zich voornamelijk in het basisspel en dat komt zonder twijfel door de opvallende aanpak die ze hebben gekozen om de winlijnen in te vormen. Omdat sommige die hard spelers hun focus al zo erg hebben gevestigd op het standaard van links naar rechts systeem, is dit dan ook een welkome verandering binnen het assortiment van Play ’n Go. Ook het feit dat veel symbolen stacked zijn in het basisspel levert je vaak wat extra leuke spellen op. De bonus is helaas wel wat saai maar dat zien we dan maar door de vingers.