Samen met Lancelot in het spoor van King Arthur

lancelotVan alle verhalen uit de historie is het verhaal van Koning Arthur het meest indrukwekkende verhaal. Het zwaard Excalibur wat uit een steen moest worden getrokken waarna Koning Arthur tot koning werd gekroond. Wanneer je denkt aan het verhaal van Koning Arthur zie je de heuvels en kastelen al voor je, en je denkt aan de mooie koningin Guinevere.

Wie ook een belangrijke rol speelt in de hele historie van Koning Arthur is ridder Lancelot. Sir Lancelot was één van de ridders van de Ronde Tafel, maar los van het feit dat hij een geweldige succesvolle ridder was had hij één zwakte; zijn liefde voor koningin Guinevere, de vrouw die met Koning Arthur zou gaan trouwen. Tussen het wapengekletter van de ridders van de ronde tafel door speelt dit liefdesverhaal tussen ridder Lancelot en koningin Guinevere. En het is dit thema wat bepalend is geweest voor het spel Lancelot.

Lancelot, het uiterlijk van het spel

De gokkast Lancelot speel je tegen de prachtige majestueuze achtergrond van Camelot, en je mag aannemen dat dit het uitzicht is geweest wat Koning Arthur had vanaf zijn kasteel. Tegen deze achtergrond aan speel je dit historisch spannende slots spel op 5 wielen en in totaal heb je de beschikking over 40 winrijen.

De symbolen die je aantreft in dit spel zijn geheel in lijn met het thema van de ridders van de Ronde Tafel; je treft uiteraard Lancelot op de wielen, maar ook Guindevere, Merlijn de tovenaar, het zwaard Excalibur, het kasteel van Koning Arthur, een ridder, met edelstenen bezette kronen, schilden, helmen, gele rozen en diamanten ringen.
De twee hoofdpersonen van dit liefdesverhaal, Ridder Lancelot en koningin Guinevere, hebben allebei de functie van Wild symbool. Ze zijn allebei in staat om een rij symbolen aan te vullen om een winrij compleet te krijgen, maar daarnaast zijn ze ook allebei expandable. Met andere woorden; ze kunnen zich uitrollen over de hele lengte van een wiel heen waardoor je winstkansen aangenaam snel toenemen. De symbolen van Ridder Lancelot en Koningin Guinevere spelen echter allebei een dubbelrol.

Net als in hun echte leven hebben ze nog een schaduwkant die ze aan jou laten zien wanneer je het geluk hebt dat je ze tegenkomt; ze nemen namelijk ook de rol aan van Scattered symbolen. Wanneer je twee Lancelot en/of Guinevere symbolen of meer hebt, beginnend aan het uiterst linkse wiel, zal ervoor zorgen dat je free spins krijgt. Heb je 2 Scatter symbolen, dan krijg je 5 free spins.
Dat aantal loopt snel op wanneer je 3 Scatter symbolen krijgt dan heb je 10 free spins. Bij 4 symbolen vergaar je al 20 free spins en wanneer je het geluk hebt dat je 5 Lancelot en/of Guinevere symbolen op je scherm hebt, krijg je het fantastische aantal van 50 free spins om in je spel te gebruiken.
lancelot gokkast

Jouw winst bij Lancelot

Hoezeer jij ook van ridderverhalen houdt, en hoe spannend het wapengekletter ook mag zijn, het gaat jou bij het spel Lancelot uiteraard om de punten. Je speelt dit spel tenslotte om de credits; er valt letterlijk een schat te verdienen en die wil jij graag in je bezit hebben natuurlijk. Jouw winst bij dit spel wordt bepaald door de hoeveelheid lef die jij toont tijdens het inzetten.

Het motto ‘no guts no glory’ gaat hier des te harder op. Je kan inzetten bij dit spel vanaf 1 cent per winrij. In dat geval speel je vanaf 40 cent per spin wanneer je inzet op alle winrijen. Je kan je inzet echter ook verhogen. In het hoogste geval speel je met 200 euro per spin in dit spannende spel.