Het is weer lente, en dat betekent goed nieuws voor alle spelers bij Royal Panda. Gedurende de vier weken in mei krijg je op vier videoslots tot 120 gratis spins als je geld stort en tenminste €25 per week speelt (maakt niet uit of je wint of verliest!).

Hoe krijg je de Free Spins bij Royal Panda?

Dat is heel simpel: iedere week van mei krijgt iedere speler die tenminste €25 inzet tot donderdag, 10 gratis spins op een van de videoslots van Royal Panda op vrijdag, zaterdag en zondag. Dat is in totaal dus 30 free spins per week, en dat vier weken lang voor een totaal van 120 gratis spins!

Promoties tijdens de lancering van de Dracula slot

Op 23 april kan je de nieuwste videoslot van Netent bij Royal Panda spelen. Voor de spelers die al eens geld hebben gestort(en gespeeld hebben), staan er tot veertig gratis spins klaar op de dag van de lancering van deze splinternieuwe videoslot.

Maar dat is nog niet alles, want voor deze spelers ligt er ook nog een €250 bonus te wachten + 30 extra free spins als je geld stort en speelt op 23 april! Verder zijn er ook nog Dracula Blu-rays en merchandise te winnen. Een goede reden dus om Royal Panda casino te bezoeken. Lees wel even de actievoorwaarden op de site van Royal Panda voordat je gebruik maakt van deze bonussen.