Dit kleine varkentje ging naar de markt

Little Pigs Strike Back is een videoslot ontwikkeld door Leander Games, het spel heeft een wiel met vijf rollen en je kunt spelen met vijfentwintig winlijnen. Het spel kun je al spelen vanaf vijfentwintig spins en gaat alleen maar over varkentjes. Om grote winsten binnen te slepen in dit spel moet je de dertig gratis spins activeren. En wat ook kan helpen en waar je veel voordeel uit kunt halen zijn de gestapelde wilds (jokers) die op hun plaats kunnen worden gestoten en kunnen van het hele wiel één groot wiel maken vol met wilds.

little pigs

Drie kleine biggetjes

Little Pigs gaat over een trio varkens die niks anders zijn dan een stelletje criminelen en met varkens gaat het eigenlijk over biggetjes en niet over vieze mensen. Met vijf rollen en vijfentwintig winlijnen, maak je kans op dertig gratis spins en het biedt ook nog eens stapelende jokers. Je kunt al inzetten vanaf vijfentwintig cent tot wel 250 euro per spin.

Het klassieke verhaal over de drie kleine biggetjes krijgt in dit spel, gemaakt door Leander Games een moderne, maar ook bizarre twist. Je moet meer denken aan de drie biggetjes die criminele dingen uit halen en de grote boze sheriff die ze probeert te pakken, zodat hij ze achter de tralies kan gooien. Iets anders dus dan de grote boze wolf die de biggetjes probeert te pakken om op te eten. Het is dus niet het traditionele sprookje waar je zo bekend mee bent en waar je zo van houdt.

Drie kleine biggetjes op de rol

Het spel speelt zich af in een oude afgebroken hut. Op het wiel vind je symbolen van schoenen, hoeden, mobiele telefoons, wanted posters en een politierapport. Er zitten drie biggetjes in het spel en dit zijn allemaal wilds (jokers) en kunnen invallen voor elk andere symbool in het spel.

Dit zijn stapelende jokers en in dit spel betekent dit dat ze tot wel een hele rol in beslag kunnen nemen en op deze manier van wel drie symbolen een wild kunnen maken. Het zijn stapelende jokers, dus mocht je alleen de voeten te zien krijgen van welke van de biggetjes dan ook, dan rolt deze automatisch naar beneden, zodat de hele rol gevuld kan worden.

Dit kan voorkomen op meer dan één rol. Als je zoveel geluk hebt dat hebt dat je vijf rollen vol hebt met biggetjes, is je hele wiel gevuld en wanneer je vijf biggetjes op een rij krijgt krijg je een automatische winst van vijfhonderd munten. Deze stapelende jokers, al is het er maar één kunnen snel voor meer winst zorgen.

Het spel is natuurlijk niet compleet zonder een bonus en mocht je de sheriff, inclusief snor krijgen dan heb je te maken met een bonus. En schrik dan niet, hij komt erg oncharmant en groot naar voren, wanneer hij naar voren komt. De enige bonusronde die de Little Pigs heeft wordt geactiveerd door deze sheriff.

little pigs gokkast

Caught Red Handed Free Spins Bonus

Deze bonus ronde wordt de Caught Red Handed Free Spins Bonus functie genoemd, op Heterdaad Betrapte Gratis Spins bonus ronde. Hier heb je wel meer dan één bonus symbool voor nodig, namelijk wel drie tegelijk in een winlijn om het minimale aantal gratis spins te krijgen. Drie Sheriffs geven je tien gratis spins en vier bonus symbolen geven je vijftien gratis spins, maar dit zouden er zomaar twintig kunnen worden als je de bonusronde ziet te activeren met wel vijf afbeeldingen van de sheriff.

De sheriff die wel graag langs ziet komen

Little Pigs heeft niet ontzettend veel extra functies, de stapelende wilds zorgen wel voor een gemakkelijke winst en de sheriff zorg voor een groot aantal gratis spins ,maar alleen als deze voorkomen. De bonus ronde in het spel, waar je dus drie of meer sheriffs voor nodig hebt, is je beste kans op een redelijke winst in dit spel. De variatie en afwisseling in het spel is gemiddeld, maar de terugbetaling is vrij groot met wel 96,77%.

Een visueel aantrekkelijk spel

Visueel brengt het spel Little Pigs veel met zich mee, want deze zijn erg indrukwekkend. De 3D graphics zijn ontzettend goed gedaan, ook al laat het niet veel tot de verbeelding over. De actie wordt compleet, omdat de soundtrack erg goed bij past en zeker niet verkeerd is. De extra functies zijn niet heel indrukwekkend, maar makkelijk te spelen, waardoor het hele spel een comfortabele indruk geeft.

Mocht je intensieve en complexe acties leuker vinden in je spellen, dan zul je deze toch echt ergens anders moeten zoeken. Maar mocht je zin hebben om iet makkelijks, maar met een ongebruikelijk thema te spelen, neem dan vooral deze biggetjes mee voor een vermakelijke draai.

Nog even alles bij elkaar

Little Pigs, een spel van Leander Games kun je spelen op je desktop. Het is een videoslot met vijf rollen en vijfentwintig winlijnen. Maximale inzet van een draai zijn vijfentwintig munten en deze kun een waarde geven van vijfentwintig cent tot vijfentwintig euro. De jackpot betaalt uit met wel vijfhonderd munten en het spel heeft maar één bonus ronde, maar deze kan wel veel gratis spins weggeven van minimaal tien tot maximaal dertig. Het spel bevat geen verdubbelaar.