Ga als een echte avonturier op zoek naar de schat in de verloren tempel. Deze gokkast van het Canadese Amaya heeft geen winlijnen die vast staan of die je zelf moet instellen, maar wat hij wel heeft, zijn meer dan duizend manieren óm te winnen.

Klim zo hoog mogelijk op de verloren tempel en win daarmee talloze draaibeurten en bijzonder hoge vermenigvuldigers. Je bepaalt zelf je inzet en deze is te verhogen door de creditvermenigvuldiger. Dit is dan ook het enige wat je moet instellen om met dit spel te spelen. Eenvoudiger kan haast niet.

Lost Temple: Duizend manieren om te winnen

Lost Temple heeft vijf rollen, in dit spel de wielen genoemd, en vier rijen. Wanneer je een winnende combinatie hebt, hoor je een geluidje en knipperen de symbolen. De symbolen die in deze gokkast worden gebruikt bestaan uit de standaard letters K, J, A, Q en het cijfer 10. Verder zie je verschillende afbeeldingen die waarschijnlijk betrekking hebben op de rijkdom die je met deze videoslot kunt behalen: Een kist met goud, robijnen en gouden muntstukken. Maar pas op: Er verschijnen ook een schorpioen en slang op de rollen, dus wees op je hoede tijdens dit avontuurlijke spel.

Lost Temple

Tempeltreden beklimmen

Let goed op het symbool met de Tempel. Wanneer je vijf van deze symbolen op je rollen hebt, activeert het bonusspel Tempeltreden. De tempel komt in beeld waarop een aantal treden oplichten. Wanneer je één van deze treden kiest ontvang je een groene of een rode pijl. De groene peil brengt je naar een hoger niveau op de tempel en mag je nogmaals een trede kiezen.

Met de rode win je de gratis draaibeurten en vermenigvuldiger die horen bij dat niveau op de trap. Hierna eindigt het bonusspel. Of het moet natuurlijk zijn dat je het bonusspel opnieuw activeert tijdens de gratis rondes. Dit behoort namelijk tot de mogelijkheden van deze gokkast, wat het aantal draaibeurten dat je kunt winnen behoorlijk kan doen oplopen.

Auto Spin

De vermenigvuldigers die te vinden zijn op de traptreden van de tempel zijn waanzinnig hoor. Zes gratis rondes worden vermenigvuldigt met twee of drie. Zeven met vier en acht met vijf. Wanneer je bij de elf gratis draaibeurten bent aangekomen heb je de kans dat deze vermeerderen met een multiplier van zeven. Bij de twaalf gratis beurten ben je beland op de top van de tempel waarbij je de hoofdprijs van deze gokkast binnenhaalt met kans op een vermenigvuldiging van acht keer.

Dit zijn zesennegentig gratis draaibeurten! De gratis rondes starten automatisch in de Auto Spin van de gokkast. Wanneer je extra draaibeurten wint tijdens de bonus worden deze opgeteld en na de eerste ronde start de Auto Spin opnieuw. Tijdens het basisspel kun je de Auto Spin ook handmatig instellen, van vijf tot honderd rondes.

lost temple

Gratis draaibeurten

In deze gokkast draait het om het beklimmen van de tempel en daarmee grote aantallen draaibeurten te winnen. Vijf bonussymbolen met de tempel op je rollen krijgen valt niet mee, maar als je eenmaal in het bonusspel terecht bent gekomen, blijf je daar meestal lang in spelen. Ook helpt deze online gokkast je nog een handje: Wanneer je drie bonussymbolen op de eerste drie rollen hebt staan worden deze vastgezet bij de volgende draai. Alleen de vierde en vijfde rol draaien, waardoor de kans dat je nog twee bonussymbolen krijgt groter wordt

Online spelen

De Lost Temple is één van de eenvoudigste gokkasten. Het avontuurlijke thema spreekt aan en het bonusspel waarin je de tempel moet beklimmen is origineel. Qua vormgeving en geluiden is deze gokkast niet bijzonder, maar dit gebrek aan tierlantijnen maken het spel wel overzichtelijk. De gokkast is makkelijk te spelen en door de hoge multipliers bovendien erg aantrekkelijk. Je kunt dit spel gratis uittesten om vervolgens het avontuur aan te gaan in één van de online gokkasttenten.