Lost is weer een videoslot van gokkast ontwikkelaar Betsoft Gaming. Zoals gebruikelijk speel je deze video slot op vijf rollen met dertig winlijnen, zonder progressieve jackpot. Als je de gokkast goed bekijkt is een aftreksel van beroemde films als Indiana Jones en The Mummy, de hoofpersoon hier heet geen Indian Jones maar Dakota Bones. Onze held reist rond de oude Egyptische ruïnes op zoek naar verloren schatten van Farao koning Ah Amdad met zijn trouwe side kick Farooq en hun schattige aapje. Rond dit thema zijn al veel online gokkasten gebouwd, en Betsoft kon dus niet achterblijven.

Lost geeft je prachtige 3D graphics

Lost BetsoftMet de graphics zit het weer helemaal goed bij de Lost video slot. Dit spel beschikt over mooie 3D animaties voor een geweldige sfeer terwijl je speelt. Het wild symbool bij deze online slot is de slangenstaf en vind je alleen op de middelste rol. Als je het geluk hebt om dit Wild symbool te draaien zal deze zich uitbreiden naar beneden op de rol en je winnende combinatie verdubbelen.

Lost heeft ook een ‘Click Me’ bonus feature. Deze bonus wordt geactiveerd wanneer je het Monkey symbool krijgt op de vierde rol. Je kunt vervolgens zes velden selecteren om je prijs te vinden. The Mummy’s Tomb Bonus is de belangrijkste bonus feature in dit spel en wordt geactiveerd wanneer je vier ornament Scatter symbolen op de rollen weet te draaien. Ga vervolgens met Dakota Bones door een reeks van deuren naar schatkamers van de Koning voor grote geld prijzen.

Multipliers

De Lost video slot heeft ook een mooie multiplier om je winst te verhogen. De multiplier waarde begint bij 1x maar zal toenemen door een met elke re-spin tot een waarde van 5x. Dus, hoe meer je wint, hoe hoger je multiplier voor de volgende re-spin zal zijn!

Conclusie

Lost is een leuk spel om te spelen met een aantal geweldige functies. Het thema is wel duidelijk gepikt van bekende speelfilms en andere gokkasten als The Book of Ra, maar dat mag de pret niet drukken. Deze Betsoft slot ziet er weer geweldig uit en heeft leuke en spannende bonusgames voor veel spannende uren.