Een traditionele kast

Lucky and Wild is, zoals de naam doet vermoeden, bijna dezelfde gokkast als More Lucky and Wild. Bij deze kast zijn echter het aantal winlijnen lager. Ook de inzet die mogelijk is bij Lucky and Wild is wat lager. Lucky and Wild is een traditionele kast of beter gezegd een videoslot dat oogt als een traditionele fruitautomaat. De kaarten van dit spel hebben allemaal bekende afbeeldingen, namelijk van fruit, het getal 7, een ster, een klok en een hoefijzer. Niets bijzonders, geen speciale thema’s, maar dat maakt eigenlijk niets uit. Het gaat om het spel en dat wordt goed neergezet bij deze kast.

Lucky and Wild

Wat kun je verwachten bij Lucky and Wild? Het spel heeft 5 rollen, 20 winlijnen en 9 kaarten. De lijnen zijn vast en daar kun je dus niets aan veranderen. Van de 9 verschillende kaarten zijn er drie van een bijzondere aard, namelijk de Wild kaart, de Scatter kaart en de kaart met een speciaal symbool. De Scatter winst krijg je bovenop de normale winst.

Verder wordt bij een Scatter de winst van rechts naar links uitbetaald. In ieder ander geval wordt een winnende combinatie van links naar rechts uitbetaald. Het speciale symbool is ook van toepassing op alle omliggende kaarten en wordt daarna een Wild kaart. Verder worden altijd de langste en hoogste winnende combinaties uitbetaald. Eenvoudige regels en dat is alleen maar goed. Dit is zoals een videoslot ooit bedoeld is geweest.

Lucky and Wild

Gamble

Ook bij Lucky and Wild kun je gebruik maken van de Gamble functie. Je kunt daarmee je winst een aantal keer verdubbelen. Wel loop je het risico om je winst helemaal te verliezen. Je zal moeten raden of een gesloten kaart rood of zwart is. Raad je het goed dan verdubbeld de winst. Raad je het verkeerd dan verlies je de winst. Deze Gamble functie maakt het spel extra spannen en kan je winst flink doen oplopen.

Het kan je echter ook regelmatig een mooie winst kosten. Of jij dit risico neemt mag je zelf bepalen. Je kunt iedere keer zelf bepalen of je gebruik wilt maken van de Gamble functie of niet. Soms heb je hier veel geluk mee en dat geeft erg veel plezier. Een van de dingen die Lucky and Wild tot een geslaagde videoslot maakt.

Bonus spel

Ook leuk om te weten is, dat je bij Lucky and Wild kans maakt op een potje Jackpot Cards Mystery. Ieder spel dat een Jackpot Cards spel is geeft je kans op een spel Jackpot Cards Mystery. Het is een apart spel dat los staat van Lucky and Wild, maar je kunt er wel hele mooie winsten mee binnenhalen. Binnen het bonus spel zijn 4 levels waarbij ieder level een hogere jackpot kent. Terwijl je met het bonus spel bezig bent blijft Lucky and Wild gewoon geopend. De kans op dit bonus spel is een leuke extra aan Lucky and Wild.

Regels van Lucky and Wild

De regels van Lucky and Wild zijn eenvoudig en zullen zeker bekend zijn voor ervaren videoslot spelers. Hoeveel er wordt uitbetaald kun je in de paytable vinden. Scatters worden apart uitbetaald en worden dus bij je normale winst opgeteld. Bij het speciale symbool worden alle omliggende symbolen een Wild kaart. Winsten worden normaal gesproken uitbetaald na het in werking treden van het speciale symbool. Dat laatste is niet het geval bij Scatter, dan wordt de winst eerst uitbetaald. Verder worden altijd de langste en hoogste winnende combinaties uitbetaald.

Leuke kast

Lucky and Wild is een leuke kast zonder fratsen. Precies wat mensen meestal verstaan onder een fruitautomaat. Het speelt dan ook lekker weg en je kunt er veel plezier aan beleven. Vooral mensen die houden van een traditioneel spelletje zonder allerlei extra functies, zullen Lucky and Wild waarderen.