Bij het spelen van deze Lucky Bells video slot zal je zeer zeker verrast worden door de vele herkenbare symbolen die je kunt draaien. Appels, kersen, druiven en de 7 zullen dan ook niet voor niets de revue passeren.

Amatic heeft er bij de ontwikkeling van Lucky Bells voor gezorgd dat het spel uiteraard grafisch gezien helemaal in orde is. Zo kun je het spel soepel spelen en zijn ook de toegepaste geluiden ook helemaal in stijl van het fruitthema.

Spelen voor hoge en lage prijzen

Je kunt deze Lucky Bells video slot natuurlijk spelen voor het winnen van geld. Jouw doel zal zijn om zoveel mogelijk soortgelijke symbolen in een combinatie te draaien. Om te winnen moet je inzetten op de 5 rollen die deze gokkast telt. Winnende combinaties kunnen daarbij gevormd worden op 20 verschillende winlijnen.

Met alle reguliere symbolen kun je winnen door de combinaties te vormen van links naar rechts. Een juiste combinatie zal dus alleen uitbetaald worden als deze gedraaid wordt vanaf de eerste rol in het spel. Naast reguliere symbolen beschikt Lucky Bells ook nog over een Wild symbool en kan er gewonnen worden met 2 verschillende Scatters. Op deze manier krijg je dus extra kansen op geldprijzen bij elkaar te spelen.

Lucky Bells

Scatter symbolen

Zoals gezegd zijn er bij het spelen van Lucky Bells 2 verschillende Scatters aanwezig die een winst op kunnen leveren. De eerste Scatter die je kunt draaien is het lieveheersbeestje. Om met dit symbool te kunnen winnen moet je minimaal 3 symbolen draaien. Een winlijn hoeft met dit symbool niet gevolgd te worden, waardoor 3 Scatters op willekeurige posities van de rollen dus al een winst op kunnen leveren. De andere Scatter die je kunt draaien is de ster. Ook dit symbool hoeft niet op een winlijn gedraaid te worden. Het verschil ten opzichte van het lieveheersbeestje is dat je met de sterren alleen kunt winnen als je er 3 gedraaid hebt. Meer of minder sterren zullen dus geen winst opleveren.

Expanding Wild symbolen bij Lucky Bells

De naam van Lucky Bells verraad al dat het bij het spelen van deze video slot grotendeels gaat om de bellen. De bel die je tijdens het spel kunt draaien is namelijk een Wild symbool. Deze kan alle andere symbolen vervangen met uitzondering van Scatters. Dit betekend dus dat je een winnende combinatie kunt verlengen voor hogere prijzen of een combinatie van reguliere symbolen af kunt ronden. De Wild is een Expanding Wild in dit geval. Dit houdt in dat je door een Wild te draaien de hele rol als Wild symbool zal bedekken, waarmee natuurlijk meerdere combinatie afgerond kunnen worden voor een prijs.

Combinaties en inzetten

Lucky bells AmaticMet alle symbolen die aanwezig zijn kun je combinaties vormen om een prijs te winnen. In de prijzentabel vind je dan ook een overzicht van alle prijzen die gewonnen kunnen worden als je een bepaald aantal symbolen van een soort draait. Om tot een winst te kunnen komen zal er natuurlijk altijd eerst een inzet geplaatst moeten worden. Inzetten kan met een minimale inzet van 10 cent per draai. Je kunt dus met een kleiner budget lage inzetten plaatsen om geld te winnen. Mocht je meer budget hebben voor een inzet, dan kun je bij Lucky Bells maximaal spelen met een inzet van 10 euro per draai en kunnen er dus nog grotere bedragen gewonnen worden.

Beoordeling Lucky Bells

Qua uiterlijk lijkt Lucky Bells een hele simpele video slot, maar toch is het spelen ervan geweldig. Je kunt eenvoudig terecht met meerdere inzetten en hebt bovendien de mogelijkheid om Lucky Bells in eerste instantie een keer gratis uit te proberen. Dankzij de 2 Scatters die geen winlijnen hoeven te volgen kun je bij deze gokkast makkelijker tot een winst komen. Bovendien is er ook een Wild aanwezig, waardoor symboolcombinaties nog eenvoudiger gevormd kunnen worden en je dus sneller meer prijzen kunt winnen.