Het genot van de overwinning

Bij Lucky Buzz, zo suggereert de naam, draait alles om het genot van de overwinning. is eeHet n leuke gokkast met als thema insecten. De verschillende kaarten met plaatjes worden ingenomen door allerlei soorten insecten. Zo is er bijvoorbeeld een mug, een vlinder, een krekel, een rups een bij en een kever. Ieder insect heeft zijn eigen genot. De mug geniet bijvoorbeeld van een lekker glas bloed, zoals jij geniet van een lekker potje gokken.

Lijnen en inzet

Lucky BuzzWat betreft de winlijnen en de inzet is Lucky Buzz goed geschikt voor 2 typen spelers. Mensen die graag met weinig inzet spelen en mensen die met veel inzet spelen. Zo kun je met 20, 40, 100, 200 of 400 credits spelen. Je zou dus kunnen zeggen dat spelers die graag gemiddeld inzetten hier niet echt thuis zijn. Maar toch is er nog behoorlijk wat spreiding mogelijk. Wat betreft het aantal winlijnen is Lucky Buzz ook interessant. Je kunt namelijk met 1, 5, 10, 15 of 20 lijnen spelen. 20 lijnen is meer dan de normale gokkast heeft en dat maakt dit spel leuk. Je hebt namelijk door de vele lijnen ook veel kans om te winnen. En daar doe je het natuurlijk om.

Het spel

Het spel Lucky Buzz is, net als de meeste gokkasten, een gokkast met vijf rollen. Er zijn twintig winlijnen in totaal. Verder zijn er 12 verschillende kaarten in Lucky Buzz. Drie van deze kaarten zijn speciale kaarten, namelijk de Wild kaart, Scatter kaart en Extra Spin kaart. Bij dit spel zijn alle winnende combinaties van links naar rechts. Behalve uiteraard bij de scatter kaart, dan loopt de winlijn van rechts naar links. Bij een winnende combinatie wordt de winlijn op het scherm getoond en is er ook een animatie te zien, met geluidseffect. Je weet dus precies wanneer je wint. Naast deze bekende manier van gokken op een gokkast is er ook een speciale functie, namelijk de Gamble functie.

Gamble voor extra winst en spanning

Bij iedere keer dat je een winnende combinatie hebt kun je op je winst gokken. De knop van de Gamble functie vindt je dan rechtsonder op het scherm. Daar zie je wat de winst is van je laatste gok en daar verschijnt ook de Gamble knop. Als je ervoor kiest om op je winst te gokken kun je het bedrag aanzienlijk verhogen. Dat werkt als volgt. Er knippert een kaart in het midden van het scherm en jij moet raden of dit een rode of een zwarte kaart is. .

Raad je het goed, dan verhoog je de winst, maar raad je het verkeerd, dan verlies je al je winst. Dit is een erg leuke functie op deze kast. Je kunt erdoor een beetje je eigen strategie bepalen. Kies je ervoor je winst te verhogen of kies je voor de winst die je op dat moment al hebt? Erg spannend en het zorgt zeker voor een Lucky Buzz als je een paar kaarten goed raadt.

Lucky Buzz gokkast

Lucky Buzz

Lucky Buzz is een populaire gokkast, die een breed publiek aan zal spreken. Vooral de vele winlijnen in combinatie met de Gamble modus maken dit spel erg leuk. Het zorgt er namelijk voor dat je vaak wint en dat je daarna kan beslissen of je die winst wilt proberen te verhogen of niet. Verder heeft de kast een leuke uitstraling met vrolijk kleuren. Het doet allemaal een beetje aandoenlijk aan. Als je opzoek bent naar een leuke kast waarbij je vaak wint en ook de kans heb een grote winst te maken, dan moet je zeker Lucky Buzz een keer proberen.