Met zijn Chinese uitstraling is deze Lucky Coin uniek in het spelassortiment dat je van Amatic bij het online casino kunt vinden. Wat erg interessant kan zijn bij het spelen van deze Lucky Coin videoslot is de Gamble functie. Onderin het spel kun je een Gamble knop terug vinden. Deze kun je vastzetten, wat ervoor zal zorgen dat direct na een prijs een gokspel actief zal worden. De gokfunctie is niet verplicht en kan dus ook gewoon bij het openen weer weg worden geklikt.

Als je in het gokspel terecht bent gekomen kun je de hele prijs om te gokken inzetten, maar ook de helft van je prijs inzetten is mogelijk. Er is in dit spel een kaart aanwezig, waarvan jij moet bepalen welke kleur of soort dit is. Heb jij goed voorspelt welke kleur het was, dan wordt de ingezette prijs verdubbeld toegevoegd aan je account. Daarnaast kun je ook kiezen voor de soort van de kaart, wat ervoor zal zorgen dat je de prijs verviervoudigt aan je account krijgt toegevoegd.

Gokfunctie van Lucky Coin

Voordat je de hierboven beschreven gokfunctie kunt gaan gebruiken zal je uiteraard eerst moeten weten hoe je een prijs kunt winnen. Alle symbolen die je bij het spelen van de Lucky Coin gokkast kunt draaien zijn in principe in staat om een prijs op te leveren.

Lucky Coin
Reguliere symbolen moeten bij deze slotmachine altijd een combinatie starten op de eerste rol. Vanaf daar moet er uiteraard ook een actieve winlijn worden gevolgd om een prijs te kunnen verzilveren. Als je een combinatie van symbolen hebt betaald deze bovendien alleen uit als deze niet door andere symbolen onderbroken wordt. Prijzen winnen kan op 5 rollen, waarbij er 3 symbolen per rol te vinden zijn. Bij Lucky Coin kun je winnen op maximaal 10 winlijnen, waarmee er in principe voldoende kansen op een winst gegeven worden.

Chinese dame is Wild

De Chinese dame die je bij Lucky Coin gokkastkunt draaien is beschikbaar als een Wild symbool. Je kunt met deze Wild alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de Scatters die gedraaid kunnen worden. Als je de Wild draait met reguliere symbolen kan deze een prijs opleveren, omdat de combinatie in dat geval gecompleteerd zal worden. Daarnaast kun je met deze Wilds winnen als je een combinatie weet te verlengen.

Een prijscombinatie waar een Wild bij betrokken is zal altijd verdubbeld aan je tegoed worden toegevoegd. Daarnaast kun je met de Wilds zelf ook prijzen binnenhalen. Dit kan door minimaal 2 Wilds van links naar rechts op een winlijn te draaien.

Lucky Coin Scatter

Het Scatter symbool van Lucky Coin gokkast wordt gevormd door de gouden munten met de strik eraan. Je kunt met deze Scatters winnen door deze random op de rollen te laten verschijnen. De Scatters hoeven geen winlijn te volgen en kunnen dus ook zonder op aaneengesloten rollen gedraaid te worden een prijs verzorgen. Daarnaast kun je met de Scatters vanaf 3 symbolen ook free spins winnen. Bij Lucky Coin krijg je met 3 Scatter symbolen 15 free spins uitgekeerd.

Ook als je meer Scatters wint zullen dit 15 spins blijven, die gespeeld zullen worden op basis van je laatste inzet. Als je met de free spins aan het spelen bent kun je opnieuw Scatters draaien, waardoor er nieuwe spins aan je tegoed toegevoegd zullen worden. De 15 free spins die je in dit geval bij zal winnen worden dus direct bij de spins die je nog over hebt opgeteld. Free spins hebben als voordeel dat ze geen geld kosten en toch meer geld op kunnen leveren. Alle prijzen die je tijdens de free spins wint worden namelijk met een vermenigvuldiger van 3x aan je tegoed uitgekeerd.

Lucky Coin Gokkast

Inzetlimiet

Je kunt Lucky Coin gratis spelen, maar daarbij kun je natuurlijk geen winsten behalen. Als je wel geld wilt kunnen winnen zal je met eigen speeltegoed in moeten gaan zetten. Over de limieten die je bij deze videoslot kunt gebruiken kunnen we vrij kort zijn. De minimale inzet die je moet plaatsen is namelijk 10 cent per draai. Daarnaast kun je maximaal spelen met een inzet van 10 euro.

Beoordeling

Met een uniek thema vinden wij dat je dankzij de vele extra’s bij Lucky Coin videoslot genoeg kansen krijgt om geld te winnen. Het spel is relatief eenvoudig ingedeeld en de prijzentabel geeft je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen winnen met symbolen. Wij vinden Lucky Coin een aanrader, omdat prijzen op verschillende manieren tot stand kunnen komen en je op geen enkele manier verplicht wordt om met een speciale inzet te gaan spelen.