LuckyHolder is weer een videoslot om in te lijsten. Natuurlijk is dit videoslot van Fruitkings en die staan bekend om hun mooie en leuke online videoslots. Ben jij een fan van rollen vasthouden op een gokkast? En dat geldt ook voor het bovenspel? Bij LuckyHolder van Fruitking kan dit. Het is een videoslot waar je het boven- én onderspel de rollen van vast kunt houden.

De spelregels van de fruitmachine Luckyholder

Het videoslot heeft een basisspel en een bovenspel. Het basisspel speel je op 1 winlijn. Je kunt bij het basisspel voor extra holds sparen. Als je op iedere rol een subsymbool hebt dan spaar je een extra hold. Dit geeft je extra kans om een winlijn af te maken. Het bovenspel kun je met inzet 4, 8 of 16 credits spelen. Bij het bovenspel kun je de rollen ook vast zetten. Als je bij het bovenspel op iedere rol een subsymbool hebt dan krijg je een mystery-shot op de huidige inzet door middel van het stopzetten van een lampje met de startknop.

maak kans op Mystery prijzen

lucky holderGrote aantallen credits worden regelmatig uitgekeerd op deze gokkast. Dit videoslot is dan ook een van de populairste gokkasten onder onze website bezoekers. Sparen voor holds is het devies. Ook subsymbolen doen hun werk. Krijg je in het topspel van deze speelautomaat op iedere rol een subsymbool, dan mag je schieten op mystery prijzen.

Deze geweldige videoslot is een gokkast voor jong en oud. Speel nu en ervaar de klasse van deze online variant. Oefenen op deze geweldige gokkast is ook mogelijk, u kiest dan voor de fun mode. Wanneer u voor de echte prijzen wilt spelen raad ik u aan om de real money mode te spelen. Speel nu en pal die prijs, hij ligt voor u klaar!

Probeer het zelf

De Lucky Holder is één van de weinige gokkasten waar je in het bovenspel de rollen kunt vasthouden dit brengt natuurlijk een grotere kans op winnen boven. Wanneer je in het bovenspel de 4 bloem symbolen criss cross op de winlijnen hebt mag je een mystery shot doen op de punten van je huidige inzet. Beproef je geluk en probeer snel de Lucky Holder gokkast! Deze gokkast zorgt dagelijks voor een grote glimlach bij vele spelers van deze gokkast!