De Lucky Hot slotmachine van EGT

Met een naam als ‘Lucky Hot’ mag het geen wonder heten dat deze online gokkast van EGT een klassieke kast is. Met drie rollen en een echte retro-uitstraling is deze kast een feest van herkenning voor de ervaren speler. De spelervaring is ook echt gebaseerd op de gokkasten van weleer, wat helaas betekent dat je hier geen gratis spins, wilds of scatters zal vinden.

Maar het moet wel gezegd worden dat er jackpot van 15.000 munten verdiend kan worden. Ook de verdubbelaars zijn behoorlijk aantrekkelijk. Deze gokkast van EGT heeft bovendien alle klassieke functies die je verwacht van deze bekende spelontwikkelaar: het jackpot-kaartspel en de 50/50-gokfunctie zijn gewoon weer van de partij.

Terug naar de kern van het spel

Lucky HotVandaag de dag kan het in het oerwoud van online gokmachines wel eens moeilijk zijn om nog een simpele, functionele gokmachine te vinden. Veel ontwikkelaars gaan zichzelf te buiten aan speciale features, overdreven animaties, maar ook gecompliceerde verhaallijnen en afleidende fratsen zoals opdringerige soundtracks en verschuivende knoppen. Met de Lucky Hot gaat EGT helemaal terug naar de basis. Een simpele, overzichtelijke machine dus, die functionaliteit en speelbaarheid voorop zet. Met een speelveld van 3 bij 3 en niet meer dan vijf winlijnen weet je precies waar je voor speelt. De retrosymbolen zorgen bovendien voor herkenbaarheid en vervoeren je weer helemaal naar de sfeer van vroeger.

Gemakkelijk te bespelen, visueel overzichtelijk

Het klinkt misschien saai, maar wie even met de Lucky Hot slotmachine speelt weet weer waarom de retrostijl nog altijd zo populair is. Je herkent meteen de fruitsymbolen – de kersen, citroenen, sinaasappels en pruimen – en ook andere bekende iconen, zoals bellen, staven, sterren en de ‘lucky 7’ zijn van de partij. Daarmee weet je meteen waar je aan toe bent. Kleurrijk en plezierig aan het oog, maar niet schreeuwerig en overdreven: dat is waar EGT op mikt met de Lucky Hot slotmachine.

Pak je winst op in retrostijl

De vijf winlijnen op deze 3×3 gokkast zijn gefixeerd: drie horizontaal en twee diagonaal. Dat betekent dat je meer dan een redelijke kans hebt om een winnende lijn te vinden. Als dat inderdaad gebeurt, krijg je al een lijn-verdubbelaar als prijs voor slechts drie belsymbolen op rij. De fruitsoorten betalen allemaal 40 keer de inzet, per winnende lijn. Staven keren tot 60 keer uit, sterren tot 200 keer, en een rij van ‘lucky 7’s betaalt tot wel 750 keer de inzet uit. Dat zijn flinke prijzen, waarbij de sobere lay-out van de gokkast niet in de weg zit.

Lucky Hot gokkast

Verdubbel je winst

De symbolen op rij krijgen is niet de enige manier om winst te pakken. Ook met de special verdubbelings-iconen verdubbel je de winst van elke spin, en vul je alle rollen met vruchten. Het jackpotspel geef je nog meer opties om te winnen. Bij deze bekende feature, die op bijna iedere EGT-machine zit, kies je omgedraaide kaarten en groeit de jackpot naarmate je juist kiest. Uiteindelijk verdien je met veel geluk een grote jackpot.

De alles-of-niets-optie maakt het bovendien mogelijk om bij winsten van minder dan 35 keer de inzet te verdubbelen – of alles kwijt te raken, als je geen geluk hebt. Al met al is de Lucky Hot dus een simpele machine, waarbij je gecontroleerd en gefocust voor de winst kunt gaan. 

Flexibiliteit en spelersgemak

Vergeleken met veel gokkasten van EGT biedt de Lucky Hot weinig mogelijkheid om je inzet te bepalen. Je kunt alleen kiezen om 5, 10, 25, 50 of 100 munten in te zetten – net als vroeger. Daarmee is de gokkast minder geschikt voor grote spelers, en meer voor voorzichtige types met een kleiner budget. De maximum winst bij een inzet van 100 munten is 15.000 credits: vrij redelijk dus, maar het zijn geen enorme hoeveelheden. Een simpele gokkast, met een rechttoe rechtaan ontwerp. Als dat inderdaad is waar je naar op zoek bent, dan kan het met de Lucky Hot haast niet misgaan.