Lunaris, speel jezelf een weg door warme zomeravonden en bliksem bugs

Lunaris is een slot machine spel dat is ontworpen door WMS en dat zijn naam dankt aan het bijzondere thema van zomeravonden, stralende sterrenhemels en een plotselinge bliksem inslag. Het slot heeft een aantrekkelijke verhaallijn. Het spel wordt extra bijzonder gemaakt door twee sets van ieder 5-reels waarvan degene aan je rechterhand speelt met twaalf geweldige symbolen. Als gevolg van deze twee rollen beschikt het spel over een verbazingwekkende hoeveelheid van 100 winlijnen en heb je met gratis games features de mogelijkheid om een mysterie te ontrafelen waarbij je veel extra winst kunt maken.

Speel een spel bij zonsondergang

De achtergrond van Lunaris speelt zich af tegen een nachtelijke scene. De maan schijnt helder over een meer dat zich in de verte bevindt. De voorgrond bestaat uit velden en bomen met Luna Nachtvlinders die een gloed verspreiden terwijl ze rondvliegen. De slot zelf heeft een overweldigend blauw kleurenschema en daarbij tal van symbolen die je verder rond laten kijken. Sommige van de symbolen zijn sterren formaties met licht en een neon gevoel. Ze worden vergezeld door bloemen en planten die allemaal bijzonder rijk van kleuren zijn. De Luna mot, zowel in de rups vorm als volledig met vleugels staan symbool naast de vier standaard speelkaart symbolen. Tijdens het spel klinkt er op de achtergrond een zacht, sfeervol geluid dat het spel prima aanvult.

De Lunaris gokautomaat combinaties en winmogelijkheden

lunarisAlle 100 winlijnen in het spel zijn standaard wanneer je voor het eerst met het spel begint. Je kunt deze hoeveelheid echter aanpassen tot 20, 40, 60 of 80 lijnen. Het is ook mogelijk om de muntwaarde aan te passen. Wat opvallend is bij Lunaris is dat de inzet elke twee lijnen dekt in plaats van de standaard enkele lijn. De winlijnen zijn verdeeld over de beide sets van haspels. Om in Lunaris te kunnen winnen moet je tenminste drie opeenvolgende symbolen van links naar rechts hebben. De grootste winsten maak je uiteraard met vijf opeenvolgende symbolen.

De twee best betalende symbolen in het spel zijn de gezichten van de dierenriem en de lila bloemen. Beide symbolen betalen 250 munten voor vijf op een rij. Het gezichten symbool is tevens de ‘wild’ van het spel en vervangt ieder ander symbool met uitzondering van de mysterie en bonussymbolen die je nodig hebt om extra winst te kunnen maken.

Opties van het Lunaris gokautomaat spel zijn een auto play button waar je opeenvolgende spins van 10, 25, 50, 100 en 200 zonder onderbreking kunt instellen. Opvallend aanwezig in Lunaris is ook de ‘pay table’ knop die op dynamische wijze alle uitbetaling bijhoudt gebaseerd op je muntwaarde.

Verdien de Mysterie bonus en vermenigvuldigende spins

De Lunaris gokautomaat heeft een intrigerende feature die wordt aangezwengeld door de Luna Mot die verschijnt in de reels 1, 3 en 5. Iedere keer als de mot verschijnt wordt deze vergezeld door een getal dat ligt tussen 5 en 20. Het verkregen nummer laat een aantal Motten tevoorschijn komen die vliegen over de 5 x 12 reel set en veranderen willekeurige symbolen in een bepaald symbool op de uitbetalingstabel. Op deze manier zie je hoe in een razend tempo winnende combinaties worden gevormd. De rups is de scatter van het spel en deze verschijnt alleen op de reels 1, 3 en 5 van beide sets. Het aantal rupsen dat verschijnt bepaald het aantal free spins en vermenigvuldigers die worden toegekend. Als voorbeeld verschijnen er 3 scatters die je 8 free spins + 2 x je totale inzet geven. Hoe hoger het aantal scatters hoe meer free spins je speelt tijdens Lunaris. Zeker als je eens iets anders wilt dan de standaard gokautomaat spelen dan is Lunaris een ware uitdaging om te spelen. De mysterie bonus vergroot het speelplezier op zinderende wijze en het aantal free spins dat je kunt verdienen vergroten je winkansen aanzienlijk.