Mad Mad Monkey nextgen gamingHoewel je het niet direct uit de naam van het videoslot af zal kunnen leiden of het gaat om een gekke of kwaadaardige aap, zal het na het openen van Mad Mad Monkey direct zichtbaar worden. Tijdens het spelen van deze game heb je namelijk te maken met een uiterst gekke aap die in de Jungle heel wat fratsen uit weet te halen.

Om het thema nog eens extra te accentueren heeft NextGen er bij Mad Mad Monkey voor gekozen om de achtergrond ook tot leven te laten komen. Rondom de rollen zal de aap als hoofdrolspeler dan ook regelmatig te zien zijn. Anderzijds zijn er op deze speelautomaat tijdens het draaien van de rollen ook allerlei bijpassende symbolen te horen, waarmee het spelen continu spannend zal zijn.

Inzetmogelijkheden op maximaal 50 winlijnen bij de Mad Mad Monkey

Als je bij Mad Mad Monkey voor geld je inzetten gaat plaatsen kan dit op een aantal verschillende manieren. Om te beginnen zal je tijdens het spelen van deze spannende videoslot een keuze mogen maken voor het aantal winlijnen dat je actief stelt. Deze kunnen ingesteld worden op maximaal 50, maar ook met een minder aantal lijnen spelen is een optie. Anderzijds kun je bij Mad Mad Monkey zelf bepalen welke muntwaarde er tijdens een draai op de actieve winlijnen gespeeld moet worden.

Deze zijn beschikbaar van 1 cent tot en met 20 cent. Hiermee kun je bij het gebruiken van alle beschikbare winlijnen op Mad Mad Monkey gaan spelen met een minimaal bedrag van 50 cent per draai en kunnen er maximale inzetten van 10 euro per speelronde geplaatst worden. Ook spelers die liever gratis inzetten willen plaatsen zijn bij deze slotmachine van harte welkom. Tijdens het laden kun je dan namelijk al direct over 1000 euro virtueel speelgeld beschikken om de rollen mee te laten draaien voor je plezier of om te oefenen.

Gebruik het logo symbool

Het logo dat bij Mad Mad Monkey als symbool gedraaid kan worden heeft een bijzondere functie en is namelijk aangewezen als een Scatter. Met 2 of meer logo’s op de rollen van dit spel kun je een prijs winnen, zonder dat je daarbij verplicht zal worden gesteld om een winlijn te volgen. Bovendien kun je er bij Mad Mad Monkey ook op rekenen dat je naast de prijzen ook nog eens 10 free games toegekend krijgt als er minimaal 3 Scatters op de rollen verschenen zijn.

Als je de free games gaat spelen kun je rekenen op een Stacked Wild symbool en een banaan als extra Stacked symbool. Hierdoor zal je de winlijnen bij dit spel eenvoudiger moeten kunnen completeren. Daarnaast zal je bij het spelen van de free games niet alleen gratis prijzen kunnen winnen, maar worden er ook nog eens hogere prijzen gegenereerd. Voor iedere prijscombinatie die je bij de free games van Mad Mad Monkey weet te draaien zal er namelijk een vermenigvuldiger van maar liefst 3 keer actief zijn.

mad mad monkey online slot

Extra Wild symbolen

De laatste extra die besproken moet worden voor Mad Mad Monkey is de Wild. Met de aap zal je namelijk alle andere symbolen kunnen vervangen, met uitzondering van Scatters. Bovendien is deze Wild, zoals eerder ook aangegeven, als Stacked symbool te gebruiken en kunnen deze op een rol dus ook gewoon op elkaar gedraaid worden. Wild symbolen kunnen tijdens het spelen van deze Mad Mad Monkey videoslot alleen worden gedraaid op de rollen 2, 3 en 4. Dit betekend dat je deze alleen als vervanger kunt gebruiken en niet om eigen winsten mee te vormen. Als je een combinatie compleet weet te krijgen met de Wild heb je niet alleen makkelijker een prijs behaald, maar wordt er ook nog eens meer geld gewonnen. Prijzen dankzij een Wild worden namelijk altijd dubbel uitgekeerd aan je tegoed.

Beoordeling Mad Mad Monkey videoslot

Deze Mad Mad Monkey is een ware topper binnen het assortiment van NextGen. Niet alleen de grafische elementen en geluiden maken spelen leuk, maar ook de vele prijzen die mede dankzij de extra functies beschikbaar zijn maken het plaatsen van een inzet op deze videoslot zeer zeker interessant. Als je gaat spelen zal je qua kansen op winst dankzij de ontwikkelaar op deze speelautomaat zeer zeker niets tekort gaan komen.