Gekke wetenschappers bestaan al eeuwen, en aan sommige van hen hebben we belangrijke uitvindingen te danken. De Mad Scientist videoslot gaat over een gekke wetenschapper, en samen met hem beleef je spannende avonturen op de rollen. Dit zou wel eens de reden kunnen zijn waarom de Mad Scientist video slot zo populair is.

Het spel zit namelijk vol met gekke wetenschappers. Eén van de meest belangrijke voorbeelden is te vinden bij de symbolen op deze gokkast. De slot beschikt namelijk over een selectie van symbolen die de verschillende aspecten van wetenschap vertegenwoordigen zoals elektriciteitsbollen, meters, danger borden, atomen, microscopen en veel meer. Het krijtbord met formules erop is het Wild symbool bij deze gokkast. Om echt geld spelen kan al vanaf 2 cent op de Mad Scientist videoslot, maar inzetten van maximaal 100€ per spin zijn ook mogelijk.

De Mad Scientist videoslot spelen

mad-scientistDe gekke wetenschapper zelf is de hoofdpersoon van deze online gokkast die je speelt op vijf rollen en twintig winlijnen. De Mad Scientist videoslot is een vrij standaard gokkast met enkele speciale functies. Eén van de meest interessante is die van het grote experiment. In deze bonus ronde, heeft de gekke wetenschapper jouw hulp nodig om zijn formule te ontwikkelen die alles in goud kan veranderen. Dit is een grote kans voor de gokkasten speler om een speciale prijs te winnen. De exacte hoogte van de prijs is altijd een verrassing.

Een van de andere bonus features is de Bio Pick Me. Normaal gezien is dit biohazardteken een teken voor mensen om hard weg te rennen, maar met de Mad Scientist kan je er echt veel mee winnen. Als je namelijk drie, vier of vijf biologische symbolen op een actieve winlijn vindt, dan activeer je de Bio Pick Me functie. Na het kiezen krijg je directe credits uitgekeerd. Verder heb je op deze gokkast ook nog de bekende Multipliers die voor zeer grote geldprijzen kunnen zorgen in een kort tijdsbestek.

De Wild’o’Cution is een andere speciale bonus die kan worden geactiveerd door de juiste combinatie van symbolen op de rollen. Als de teslarol symbolen verschijnen op de eerste of vijfde rol wordt deze geactiveerd. De rollen worden dan Wild door de elektriciteit, en zorgen ervoor dat ook weer andere symbolen Wild worden voor enorme prijzen.

Conclusie

De Mad Scientist videoslot is een leuke en grappige online gokkast met goede bonusgames en veel kans op mooie prijzen. Deze gokkast is zo populair dat hij ook al een vervolg heeft gekregen: Madder Scientists. Dit hebben ze bij Betsoft natuurlijk niet voor niets gedaan. Als iets goed is krijgt het altijd een vervolg, net als bij de bioscoopfilms.