De Madder Scientist is weer een leuke Betsoft Gaming productie, en het thema van deze 3D gokkast speelt zich af rond een gekke wetenschapper. Tijdens het spelen op de vijf rollen en dertig winlijnen zal je kunnen kennismaken met de vele gekke experimenten die de Madder Scientist uitvoert, zijn hond en zijn vrouwelijke assistent. De grootste prijs die je kunt winnen op deze online gokkast is 2500 munten als je vijf Madder Scientist of vijf vrouwelijke assistent symbolen op de rollen krijgt.

Features op de Madder Scientist videoslot

De Madder Scientist videoslot heeft een aantal verschillende en spannende functies, waaronder een Reel Respin functie. Dit betekent dat na elke spin, je kunt kiezen om een van de vijf rollen opnieuw te laten draaien voor extra winkansen. Houdt er wel rekening mee dat deze re-spins extra munten kosten. Let vooral op de Wilds op deze gokkast, het zijn de Switch symbolen waar je er drie van moet draaien om de Wild Switch bonus te activeren.

Een van de rollen zal dan Wild zijn voor een bepaald aantal spins, waardoor je winkansen aanzienlijk hoger worden. Er is ook een “Click Me” bonus, die je activeert door het verkrijgen van 3 Beker symbolen op de rollen 1, 3 en 5. Selecteer een beker om je prijs te ontmaskeren. Je kunt doorgaan met bekers verzamelen totdat het woord ‘Collect’ verschijnt op je scherm. Dan is er ook nog een bonusronde, die je kunt activeren door het verkrijgen van drie of meer Wortel symbolen willekeurig op de rollen. Vervolgens moet je de wetenschapper helpen met het mengen van een nieuw brouwsel voor mooie prijzen.

Madder Scientist Betsoft

Inzetten

Als je spannende uren wilt beleven kan je de Madder Scientist videoslot om echt geld spelen met een minimale inzet van 40 cent tot maximaal 150€ per spin voor alle winlijnen. Zoals op alle Betsoft videoslot kan je ook de Auto Play functie instellen zodat je niet meer zelf hoeft te klikken, wel zo gemakkelijk.

Conclusie

Met de gekke wetenschapper op de rollen beleef je spannende avonturen met een komisch tintje. De graphics en geluiden zijn dik in orde zoals bij bijna alle Betsoft slots. Ook ontbreekt het niet aan spannende extra’s die deze online gokkast spannend en leuk maken om te spelen. Alles is goed overzichtelijk zodat je binnen een paar keer spelen weet hoe alles werkt, een aanrader!