Magic Forest is een online gokkast van Amatic met een Iers thema in een betoverd bos. Je speelt de Magic Forest videoslot op de klassieke 5 rollen met 3 rijen en 20 winlijnen. Op de reels vind je alle symbolen die je in een betoverd bos kan tegenkomen als paddenstoelen, lieveheersbeestjes, klavertjes 4, hoefijzers, gouden munten en natuurlijk de kabouters met de groene mutsen. Dit laatste icoon telt op deze online gokkast ook als Wild symbool en vervangt dus alle andere symbolen op de rollen. De gouden kookpot is het Scatter symbool, en als je er minimaal drie op de rollen ziet activeer je de 10 bonusspins.

Multiplier op de Magic Forest

magic forestDe bonusspins op de Magic Forest slot staan garant voor mooie prijzen want alle gewonnen prijzen met de bonusspins worden vermenigvuldigd met 3! Het is ook nog mogelijk om tijdens het bonusspel nog meer bonusspins te activeren door nogmaals minimaal drie gouden kookpotten te draaien. Dit gaat zo door tot alle bonusspins op zijn, en keer je weer terug naar het normale spel. Let er wel op dat je de bonusspins speelt met dezelfde inzet en winlijnen als het originele spel. Je kunt dus tijdens de bonusspins niet je inzet verhogen, of meer winlijnen kiezen.

Echt geld

Je kunt de Magic Forest hier gratis uitproberen als je dat wilt. Om echt geld spelen gaat al vanaf een dubbeltje per ronde. Je speelt dan wel maar 10 winlijnen, als je alle 20 winlijnen wilt activeren kost dat 20 cent per draai. De maximale inzet is €30 per ronde, en je kunt dan enorme geldprijzen winnen. Zoals bij alle Amatic speelautomaten zit op de Magic Forest ook een AUTO START optie.

Het enige wat je dan hoeft te doen is je inzet kiezen, en de gokkast speelt vanzelf tot je weer op de knop klikt. Als je dit doet worden gewonnen prijzen automatisch geïncasseerd en kun je dus geen gebruik maken van de spannende GAMBLE optie die de Magic Forest je geeft. Hierbij kan je de hele of halve prijs verdubbelen of verviervoudigen. Dit doe je door de goede kleur of kaartsoort te kiezen. Magic Forest is een leuke eenvoudige videoslot met de bekende groene kabouter(Leprechaun) die je op heel veel andere gokkasten ook tegenkomt.