Als je online een gokje gaat wagen zal je deze Magic Idol videoslot van Amatic vast ook wel een keer tegen gaan komen. Deze slotmachine heeft alles in huis om jou te bedienen, wat vooral komt door de hoogwaardige grafische kwaliteiten die Amatic aan dit spel toegevoegd. Daarnaast heb je ook wat betreft de geluiden niets te klagen en wordt het totaalplaatje door de themasymbolen van Magic Idol helemaal compleet gemaakt. Als je in wilt gaan zetten op dit spel voor geld moet je dat doen met een minimale inzet van 10 cent per draai.

Hogere inzetten zijn uiteraard ook mogelijk, waarbij het maximum uit zal komen op een bedrag van 10 euro. Met je inzet kun je uiteraard zelf bepalen hoe hoog de bedragen zijn die gewonnen kunnen worden. In de prijzentabel van Magic Idol vind je dan ook een uitstekend overzicht van symbolen die je van een soort moet draaien om een prijs binnen te kunnen halen.

Symboolcombinaties van Magic Idol vormen

Magic Idol AmaticBij het openen van deze speelautomaat zal je zien dat er gespeeld wordt op 5 rollen. Iedere rol heeft 3 symbolen, waarmee winsten behaald kunnen worden op een totaal van 10 winlijnen. Prijzen worden bij Magic Idol alleen uitgekeerd als je een combinatie van meerdere soortgelijke symbolen weet te vormen.

Deze moeten een winlijn volgen van links naar rechts, wat betekend dat het eerste symbool van een combinatie altijd op de eerste rol zal moeten komen te staan. Als je dit voor elkaar gekregen hebt krijg je een prijs uitgekeerd zoals deze in de prijzentabel weergegeven wordt. Uiteraard zijn er niet alleen de reguliere symbolen om mee te winnen, maar kunnen ook Scatter symbolen en free spins bij Magic Idol heel wat voor jou gaan betekenen.

Makkelijker winnen met Scatter symbolen

De Scatter van de Magic Idol gokkasten wordt gevormd door een masker. Deze kan als Scatter verschillende prijzen vormen, waarbij deze minder verplichtingen heeft als alle andere symbolen. Het Scatter symbool van Magic Idol mag namelijk op iedere willekeurige positie van het spel verschijnen om zo een winst op te kunnen leveren. Er hoeft geen winlijn gevolgd te worden en ook moeten deze Scatters niet op aaneengesloten rollen komen te staan. Je winst bij deze videoslot al als je minimaal 3 Scatters draait. Daarnaast kun je natuurlijk ook met 4 of 5 Scatter symbolen een prijs binnenhalen.

15 free spins met een 3x vermenigvuldiger

Met de Scatter symbolen van Magic Idol kunnen niet alleen prijzen gewonnen worden. Naast de prijzen die je met minimaal 3 Scatters wint zullen er namelijk ook altijd 15 free spins actief worden. Het mooie van de free spins is dat deze tijdens deze modus ook gewonnen kunnen worden. Deze zijn dus niet alleen te behalen in het basisspel. Als je eenmaal met de free spins aan het spelen bent zullen prijzen altijd uitgekeerd worden op basis van je laatste inzet, waarbij er uiteraard geen eigen tegoed gebruikt zal worden.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je tijdens de Magic Idol free spins heel wat grotere prijzen kunt winnen. Alle juiste combinaties worden bij deze slotmachine namelijk verdrievoudigt aan je tegoed uitgekeerd. Gratis kansen op winst leveren dus ook nog eens heel wat betere prijzen op.

Magic Idol

Beoordeling

Als je deze Magic Idol van Amatic opent denk je in eerste instantie dat het spel wat simpel ingedeeld is. Toch als je de 5 rollen van het spel laat draaien kom je erachter dat er genoeg werk gemaakt is van de ontwikkeling van deze game en dat alle symbolen geheel in stijl van het thema ontwikkeld zijn. Qua inzetten heb je voldoende mogelijkheden en ook als je Magic Idol gratis wilt uitproberen is het ook mogelijk. Het enige puntje dat wel opgevallen is, is dat er bij deze videoslot geen Wild symbool aanwezig is. Hiermee vallen de extra functies een klein beetje tegen, wat deels goedgemaakt wordt door de Scatters en free spins waar je winsten mee binnen zou kunnen halen. Al bij al is dit spel toch goed te spelen en bij het online casino eigenlijk wel bereikbaar voor iedere speler.