Magic Mushrooms speelt zich af in een bos, waarbij vele insecten een hoofdrol spelen. De basis van dit spel is ontstaan door de magische paddenstoelen die in dit spel heel veel kunnen betekenen voor het behalen van een winst. Als je Magic Mushrooms gaat spelen, dan heb je de keuze uit het gratis spel, maar ook voor een betaalde inzet.
Wanneer je gratis speelt heb je geen risico’s op verlies, maar zal het uiteraard ook niet mogelijk zijn om geld te winnen.

Met een echte inzet kan je bij het spelen van Magic Mushrooms dan ook erg ver komen, waarbij je met muntwaardes zelf kunt bepalen hoeveel je per draai wilt gebruiken. Het aantal winlijnen van Magic Mushrooms is niet aan te passen, waarmee de minimale inzet uitkomt op een bedrag van 40 cent per draai. Wil je meer geld gebruiken, dan kan je de muntwaarde aanpassen tot een maximum van 2 euro. Hiermee komt de maximale inzet uit op een bedrag van 80 euro per draai.

Magic Mushrooms gokkast

Ga voor de volle winst bij Magic Mushrooms

Om bij het spelen van Magic Mushrooms tot een winst te kunnen komen moet je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen zien te draaien. De 5 rollen van het spel zijn daarvoor enigszins uniek opgebouwd. Opeenvolgend zijn er 3, 4, 5, 4 en 3 symbolen per rol te draaien.

Het mooie van deze video slot is dat je de mogelijkheid hebt om beide kanten op winst te maken. Er zijn 20 winlijnen aangegeven, maar dit zijn er dus 40 door de mogelijkheid om symboolcombinatie alle kanten op te kunnen vormen. Houd er daarbij wel rekening mee dat een combinatie van juiste symbolen altijd op rol 1 of 5 zal moeten beginnen.

Zonder geld in te zetten toch winnen

Magic Mushrooms heeft de mogelijkheid om free spins te winnen aanwezig. Als je het free spin symbool weet te draaien kan je zo gratis tot winsten gaan komen. Alle free spins die je bij Magic Mushrooms wint zullen worden gespeeld op basis van je laatst geplaatste inzet.

Tijdens het spelen van de free spins kan je bovendien nog 2 extra free spins winnen als je 2 symbolen extra draait. Om tot de free spin modus te kunnen komen heb je altijd 3 of meer free spins symbolen nodig. Draai je 3 symbolen, dan krijg je 10 free spins toegekend. Dit zijn er 20 bij 4 free spin symbolen en heb je op elke rol een symbool gedraaid, dan ontvang je maar liefst 75 free spins.

Wild symbolen zorgen voor nog meer kansen

De paddenstoelen die je bij het draaien van de 5 rollen kunt vinden zijn heel belangrijk om tot winsten te kunnen komen. Met de Wild symbolen kunnen namelijk alle andere symbolen worden vervangen om een combinatie compleet te krijgen. De paarse Wild kan gedraaid worden op rol 1 en 5 om vanaf daar de andere symbolen voor een combinatie meer kans te kunnen geven.

Anderzijds is er de blauwe Wild, die als multiplier Wild optreed. Deze Wild kan gedraaid worden op rol 2 en 4. Is deze Wild in een combinatie gedraaid, dan krijg je een vermenigvuldiging van de prijs van minimaal 2x tot maximaal 10x. Als laatst is er de rode Wild, die als Spreading Wild bij Magic Mushrooms gedraaid kan worden. Deze Wild is alleen te draaien op rol 3 en kan uitspreiden om zo tot maximaal 4 Wilds te creëren. Hoe meer Wilds er verschijnen, des te meer kans je hebt om prijzen te winnen.

Magic Mushrooms Yggdrasil

Beoordeling

Magic Mushrooms is een spel dat beschikt over alle grafische elementen om het spel leuk te maken. Daarnaast worden er vele geluiden gebruik die de spanning er tijdens het draaien goed in weten te brengen. Magic Mushrooms is niet alleen erg leuk om te spelen, maar kan dankzij de vele extra’s ook nog eens erg winstgevend zijn. Wil je geld winnen, dan kan je gelijk beginnen met het inzetten vanaf een eigen speeltegoed. Oefenen is ook mogelijk in de gratis variant, wat zeker wel te prijzen is.