Op de Magic Owl gokkast van Amatic zie je allerlei symbolen die met waarzeggerij te maken hebben. De symbolen die je tegen kunt komen op deze online gokkast met 5 rollen, 4 rijen en 50 winlijnen zijn ter eerste de bekende kaartsymbolen A, K, Q en J voor de kleine prijzen. Betere betalingen krijg je als je de uil, de waarzegster, kaarsen, kandelaars en edelstenen op de rollen draait. De waarzegster is het Wild symbool op de Magic Owl gokkast, en vervangt dus alle andere symbolen, behalve het bonussymbool.

Magic Owl extra’s

Als je de rode glazen bol ergens op de rollen ziet, telt deze als het Scatter symbool. Drie van deze symbolen random op de gokkast activeren de vijf gratis spins. Mooier wordt het pas als je tijdens de Bonus Spins nog eens drie Scatter symbolen draait, want dan wordt je nog eens met 5 extra Bonus Spins beloond. Tijdens deze bonusgame smelten de symbolen van de waarzegster en de uil samen tot 1 mega symbool voor nog grotere overwinningen.

Magic Owl

Magic Owl videoslot gratis spelen

Zoals je gewend bent op deze website zijn alle gokkasten gratis uit te proberen, en de Magic Owl is daar geen uitzondering op. Wil je toch de spanning verhogen door om echt geld te gaan spelen dan kan dat al vanaf 10 cent per spin. Voor de grote gokkers is een inzet tot 10 euro per draai mogelijk. Wat het spelen betreft is de Magic Owl videoslot weer vrij basic. Zoals bijna alle Amatic gokkasten heeft hij vijf rollen, vier rijen en in totaal 50 winlijnen.

Als je een prijs hebt op deze gokkast kan je proberen om hem te vervierdubbelen door de goede kaartsoort te kiezen. Verdubbel je prijs door op rood of zwart te gokken. De Magic Owl is een onderhoudende en eenvoudige videoslot met niet al te veel gekke functies, zoals we gewend zijn van Amatic. Voor slots met veel bonusgames kan je beter één van de NetEnt gokkasten kiezen die je ook hier kunt vinden.