Zwaai met je toverstaf bij Magic Wand

magic wand Hocus pocus pilatus pas; waarschijnlijk hebben we als kind allemaal wel eens goochelshows gegeven. Uit de hoge hoed van een oom of opa lieten we een konijntje tevoorschijn komen, en geen tafelkleed was nog veilig want het diende als decor om onze goocheltafel te kunnen versieren. Urenlang hielden we onszelf en het verzamelde hoog geƫerde publiek bezig met onze goochelkunsten. Die fase zijn de meesten van ons in de loop der jaren ontgroeid, slechts een enkeling is erin geslaagd om dat talent verder te ontwikkelen. Toch is de magie van een goochelshow nooit echt verdwenen . Kijk maar eens naar een goochel act in een circus of op televisie; het blijft een boeiend schouwspel. Je laat je nog steeds meeslepen in een prachtige show waar dieren uit hoge hoeden tevoorschijn worden getoverd en kaartspelen op miraculeuze wijze een hoofdrol spelen.

Bij het spel Magic Wand sta jij weer eens aan de andere kant van het toneel; in plaats van de toeschouwer ben jij zelf de goochelaar die kunsten vertoont op het podium. Jouw podium is in dit geval het speelveld van Magic Wand waarbij het aan jou is om een hoge prijs bijeen te goochelen. Het spel Magic wand is een eerbetoon aan de grote goochelaars uit de geschiedenis die bij voorkeur klassieke goocheltrucs zoals verdwijntrucs aan hun publiek lieten zien.

Magic Wand, het uiterlijk van het spel.

Het spel Magic Wand is dan ook een hommage aan al deze vroegere trucs. De wielen staan op een bloedrood toneelgordijn, wat ons op een duidelijke manier herinnert aan Music Hall shows en de Las Vegas goochelshows. Wanneer je wint in dit spel word je beloond met een prachtig lied wat prettig en ontspannend is, om aan te geven dat jij een goede spin hebt gemaakt.

De symbolen die in dit spel worden gebruikt zijn allemaal aan de goochelshows gerelateerd. Je ziet op de 5 wielen dobbelstenen voorbij komen, vogels in een kooi, poker kaarten, de goochelaar zelf, de charmante assistent van de goochelaar, een doos, sloten, handen die een toverstaf vasthouden, en een zakdoek. Daarnaast zit er een wild symbool in dit spel verwerkt.

Het symbool van de toverstaf is het wild symbool en dit symbool is in staat om alle andere symbolen te vervangen behalve dat van de hoed van de goochelaar. Dit is namelijk het scatter symbool wat jou op miraculeuze wijze free spins zal bezorgen. De graphics verwijzen terug naar vroegere tijden en kunnen daardoor ietwat gedateerd op je overkomen. De symbolen hebben hierdoor wel een goed klasse gehalte wat het slots spel absoluut ten goede komt aangezien de hele reputatie van een spel afhangt van de eerste indruk die het spel bij de spelers oproept.

Jouw winstkansen bij Magic Wand

magic wand gokkastHet spel Magic Wand speel je natuurlijk niet alleen vanwege de prachtige decors; je speelt het spel vooral vanwege de winst die er te behalen valt. Je speelt het spel Magic Wand op 5 wielen die ieder 3 rijen bevatten. In totaal zet je bij het spel Magic Wand in op 25 winrijen. Om een winrij compleet te hebben kan je uitgebreid veelvuldig gebruik maken van de wild symbolen die met grote regelmaat op je wielen belanden. Je zet in per winrij bij dit spel. Met een minimum van 1 cent per winrij speel je dit spel dus al vanaf 25 eurocent per spin.

Wanneer je speelt en het scatter symbool in de vorm van de magische hoed op je wielen valt wordt er een heel nieuw
spelonderdeel geactiveerd. Wanneer je 3 of meer scatters op je wielen krijgt wordt het free spins onderdeel geactiveerd. Dit onderdeel bevat oogstrelende 3D slot graphics. Het aantal magische hoeden wat je echt op je wielen krijgt bepaalt hoeveel free spins je mag spelen. Heb je 3 scatters, dan zal je 5 free spins winnen. Heb je 4 scatters, dan win je 7 free spins en heb je 5 scatters, dan ontgrendel je het aantal van 20 free spins.

Om je winstkansen nog verder te verhogen zullen 2 willekeurige wielen wild worden bij iedere spin. Wanneer je tijdens de free spins modus ook nog 3 extra scatter symbolen op je wielen krijgt win je nog eens 5 extra free spins. Tijdens de free spins kan je wel geld verdienen, maar je kan je inzet niet verliezen. Het mag duidelijk zijn dat dit spel de manier is om op magische wijze een leuk bedrag bij te verdienen.