Maid O Money Nextgen GamingAlles wat deze schoonmaakster tijdens haar werk tegenkomt heeft te maken met geld. Niet alleen is de plumeau van keiharde dollars, maar ook als de stofzuiger erdoorheen gaat zal het geld in de rondte vliegen. Als je op deze Maid O Money videoslot gaat spelen zal je zien dat het thema zowel grafisch als geluidstechnisch door ontwikkelaar NextGen is doorgevoerd. Je kunt er dan ook op rekenen dat er hoge kansen op winst worden gegeven als jij de juiste combinaties van symbolen weet te draaien.

Hiervoor wordt er bij Maid O Money gebruik gemaakt van 5 rollen en zijn er per rol 3 symbolen terug te vinden om deze combinaties mee te maken. Om een winnende combinatie tot een uitbetaling te laten komen dien je bij deze gokkast altijd één van de 25 winlijnen te vullen van links naar rechts. Dit wil uiteraard direct zeggen dat een uitbetaling pas gedaan zal worden als je deze weet te starten vanaf de meest linkse rol binnen dit spel. Maid O Money beschikt voor een overzicht van prijzen uiteraard over een uitbetaalschema. Deze kun je vinden onder de info button en zal direct alle soorten symbolen die winsten kunnen vormen laten zien samen met de extra functies die bij deze speelautomaat aanwezig zijn.

Inzetlimieten Maid O Money videoslot

Als je wilt kunnen winnen op deze Maid O Money videoslot zal je natuurlijk eerst moeten bepalen met welke inzet je wilt gaan spelen. Bovendien bestaat ook de mogelijkheid om gratis het spel uit te proberen, waarbij er natuurlijk geen enkel risico zal zijn om verlies te maken. Als je winst wilt maken doe je dit natuurlijk alleen door in te zetten voor geld. Bij Maid O Money kun je zelf bepalen welk aantal winlijnen je hierbij instelt, tot een maximum van 25 stuks. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in te stellen welke muntwaardes er gebruikt moeten worden.

Deze zijn bij dit spel in te stellen van 1 cent tot en met 2 euro. Wanneer je kiest voor de minimale muntwaarde, bij het maximaal aantal winlijnen, zal er een minimale inzet van 25 cent per draai tot stand komen. Ook spelen met hogere bedragen is uiteraard een optie. Dit betekend een maximale inzet van 50 euro per ronde om de rollen van Maid O Money mee te kunnen laten draaien.

Cleaning Wild functie

De schoonmaakster van Maid O Money is bij dit spel zelf direct in de hoofdrol gezet als symbool door deze uit te rusten met de Wild functie. Als Wild symbool zal zij alle andere symbolen kunnen vervangen, met uitzondering van de zak met geld en het logo van het spel. Als je de Wild draait samen met andere symbolen zal de kans op het completeren van een juiste combinatie dus alleen maar groter worden. Daarnaast kun je de Wild van Maid O Money ook gebruiken om zelf een combinatie mee te vormen, waarbij een uitbetaling al gedaan zal worden vanaf 2 van deze symbolen op een actieve winlijn.

Maid O Money bonus

Na iedere draai kan de schoonmaakster van dit spel ervoor zorgen dat geheel willekeurig een Maid O Money bonus actief zal worden. Tijdens de bonus kun je op de rollen voorzien worden van bijvoorbeeld een Roaming Wild. Hierbij loopt de schoonmaakster over de rollen en zal zo extra Wilds toevoegen. Daarnaast is er een Money Wheel aanwezig om prijzen op te draaien of kun je ook nog terecht kunnen op de Cash Ladder. In het laatste geval bij deze Maid O Money bonus zal de schoonmaakster een munt laten vallen en kun jij hoger op de ladder komen voor betere geldprijzen.

Maid O Money online slot

Cashpot feature en free games

Bovenin deze videoslot zal je een speciale cashpot terug vinden. Iedere keer dat je minimaal 3 zakken met geld weet te draaien zal dit bedrag stijgen, waarvan het bedrag uiteindelijk te winnen zal zijn tijdens de free games. Om tot het spelen van deze free games te komen dien je 3 maal het logo als symbool op de rollen te draaien, maar mag je ook 2 logo´s met een zak geld combineren. In alle gevallen zal je 10 free games ontvangen om gratis de rollen mee te kunnen gaan laten draaien. Als je de free games speelt en je weet een prijs te draaien, dan zal deze in deze modus bij Maid O Money altijd verdubbeld aan je geld uit worden betaald.

Beoordeling Maid O Money

Zodra je op deze Maid O Money videoslot gaat spelen is ons tijdens het testen al wel duidelijk geworden dat het thema centraal staat. Niet alleen qua uiterlijk en geluiden, maar ook door middel van de extra functies die door NextGen toegevoegd zijn. Dit maakt het spelen van Maid O Money dan ook meer dan leuk.